2777
2789
عنوان

میشه بیاید خانما

70 بازدید | 12 پست

این ماه دومه که دارم کلومفین میخورم ماه اول به موقع ماهانه شدم ولی این ماه سه روزه عقب انداختم قبلاً هم خیلی عقب می‌افتاد هیچ حالت بارداریم ندارم فقط زیر دلم درد می‌کنه آیا کسی بوده با قرص کلومفین بازم عقب انداخته 

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

بی بی چک نزدی؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
بی بی چک نزدی؟

نه قسم خوردم به هیچ عنوان بی بی نزنم هربار منفی عصبیم میکنه

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قسم خوردم به هیچ عنوان بی بی نزنم هربار منفی عصبیم میکنه

میفهمم منم از بی بی چک منفی متنفرم 

اما دو روز گذشته چه صبری داری فردا امتحان کن انشااله به حق همین روزا مثبته عزیزم

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
میفهمم منم از بی بی چک منفی متنفرم  اما دو روز گذشته چه صبری داری فردا امتحان کن انشااله به حق ...

خواهرجان بی بی ۸روزه منفی بود اصلا حالت بارداری ندارم شما کلومفین نخوردی

چرا خوردم اما متاسفانه منفی بود 

عقب مینداختی اگه دوست نداری نگو

من کلا پریود نامنظم و خیلی دیر به دیر دارم اما ماهی که کلومفین خوردم نه عقب ننداختم

من کلا پریود نامنظم و خیلی دیر به دیر دارم اما ماهی که کلومفین خوردم نه عقب ننداختم

من از بعد ازدواج اینطور شدم دیگه دارم کم میارم چرا خدا نمی‌خواهد بهم بچه بده دلیلشو نفهمیدم

من از بعد ازدواج اینطور شدم دیگه دارم کم میارم چرا خدا نمی‌خواهد بهم بچه بده دلیلشو نفهمیدم

چند ساله ازدواج کردی؟

چند ساله ازدواج کردی؟

دو سال و نیم ماه اول به بارداری شیمیایی داشتم که سقط شد دیگه نشدم 

دو سال و نیم ماه اول به بارداری شیمیایی داشتم که سقط شد دیگه نشدم 

دو سال و نیمه ازدواج کردی و این همه ناامیدی 

پس من چی بگم ده ساله ازدواج کردم البته من مقصر شوهرم بود که تا چندسال نمیزاشت بچه دارشیم 

توکل برخدا کن شکرخدا هم که سالمید شاید استرس داری دکتر همش به من میگه ۶۰درصد استرس تاثیر داره تو بارداری پس یه مدت بیخیال شو تا نتیجه بگیری