2777
2789

سلام دوستاي خوبم 

من ٦ ماه اقدام ميكردم ولي جواب نميگرفتم واقعا نا اميد شده بودم

ولي الان خدا رو شكر ني ني اومده توي دلم 

يه روز توي يه برنامه شنيدم خانومايي كه بدنشون كمبود ويتامين داره به هيچ وجه نميتونن باردار شن چون پروسه ي لقاح و تشكيل تخم و چسبيدنش به رحم احتياج به ويتامين داره كه بدن من نداشت 

و همچنين بدن آقايون هم براي توليد اسپرم قويتر احتياج به ويتامين داره ، خلاصه يه ماه آخر قرص ويتامين خريدم و هرروز من و همسرم استفاده كرديم و بالاخره منم مامان شدم

قرص ویتامین چی? من ی سقط کردم اما الان دوماه اقدامم بازم امروزپری شدم 😔😔😔😔

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه ویتامینی 

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

منم سقط داشتم ولی 7 ماه هست دوباره اقدامم ولی بی نتیجه.ویتامین ای و دی میخورم شوهرم ویتامین سی

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤

من برای بچه دومم خیلی تلاش میکردم نمیشد تا برای یه مشکلی ازمایش دادم ویتامین دی بدنم کم بود دکتر  قرص داد بعد یه مدت بدونه اینکه انتظار داشته باشم باردار شدم و متوجه شدم ویتامین دی خیلی موثره برای تشکیل لقاح

عزيزم انشالله خدا حفظش كنه واست😍منم ٥هفتمه هيچ مشكلي ندارم اما ويتامين دي بدنم ٣هستش امكان داره جني ...

عزیرم جنینت نشکیل میشه ولی حتما پیگیریش کن باعث میشه سن حاملگیت که بالا رفت درد مفاصل بگیری و هم خدای نکرده پارگی کیسه آب زودتر از موعد

جبه دکترت بگو دارو بده بهت

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

قرص ويتامين فارماتون خوردم عزيزم . دونه اي ١٧٠٠ تومن هم ميخريدم . مولتي ويتامينه

چرا سقط كردي؟؟ چند وقتت بود؟

من شوهرم اسپرمش بی کیفیته!! ربطی ب خودم نداره

ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه‍ نــصــفــ ایــنــای کـه‍ خــدا رو قــبــول‌ دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏