2777
2789
عنوان

نگرانم😢😫

11438 بازدید | 63 پست

کسی میدونه اreastive porotein...(رستیو پروتئین) CRPوقتی مثبت باشه تو ازمایش ینی چی.؟.خیلی نگرانم هرکی میدونه بگه توروخدا تا شنبه میمیرم از نگرانی😢😩😫

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤

مرگ‌بر نگرانب

من از هموناییم که تو تابستون میگم سرما و زمستونو عشقه                                                                      ولی تو همین سردی های اول پاییز جد و ابادسرمارو ی فحش میکشم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم یعنی دفع پروتئین از ادرار 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

بارداری؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

مثبت شدن CRP یعنی این‌که در بدن یک واکنش التهابی رخ داده است. C-Reactive Protein پروتئینی است که در زمانی که واکنشی التهابی در بدن اتفاق می‌افتد، آزاد می‌شود و مثبت می‌شود. از این‌رو مثبت شدن CRP می‌تواند نشان‌دهنده‌ی عفونت، واکنش‌های ایمنی و یا مشکلاتی دیگر در این زمینه باشد که باید توسط پزشک بررسی شود.

یه مرد واقعی یه ملکه داره تو زندگیش.جفت داشتن مال حیووناس.
ن ندادم گلم فقط نوشته مثبت شده..فعلا نبردم پیش دکتر..میدونی ینی چی

جدیدا عفونتی تو بدن داشتی؟

تب و اینا داشتی؟

اخه دکترا میگن وقتی ESR بره بالا CRP  هم میره بالا

برای همین گفتم ESR  هم دادی؟

کدوم دکتر بهت داده؟

عزیزم نگران نباش معمولا نشان دهنده التهابه .احتمالا آزمایشت رو تکرار میکنن اگه واقعا مثبت باشه میری دکتر داخلی دلیلش رو پیدا میکنن و درمان میکنن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

CRP یک آزمایش کلی است که پزشک متوجه می‌شود، شخص دچار واکنشی التهابی است اما برای تشخیص دقیق‌تر به انجام آزمایش‌های تکمیلی نیاز است که بر اساس صلاحدید پزشک متخصص انجام می‌شود.

یه مرد واقعی یه ملکه داره تو زندگیش.جفت داشتن مال حیووناس.