2777
2789
عنوان

با نی نی به آرزوهاتون فکر میکنین؟

257 بازدید | 25 پست

من کارمندم اما دلم میخواد پیشرفت کنم تازه فوقمو تو زیست شناسی گرفتم اما میبینم فایده نداره بدرد نمیخوره بخوام دکتراشم بخونم 

دلم میخواد یا دارو یا مشاوره بخونم

حس میکنم اشتباه کردم رفتم این رشته

شما برای آینده و پیشرفتتون فکر میکنین؟ من نی نیم سه ماهشه همه میگن ول کن تو که کار داری بچسب به بچه و زندگیت یا همون اول که میرفتی این رشته باید فکرشو میکردی

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واللا تنها پیشرفتم اینه که با مدرک فوق فرداشب بتونم قصه شنگول و منگولو یه جور دیگه برای پسرم تعریف کنم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

همه چی ادامه تحصیل نیست گلم ، خودم ارشد دارم و دوستان دکترا ، همه مون هم از دانشگاه های معتبر مثل تهران یا شهید بهشتی یا خارج از ایران ، ولی وقتی دور هم جمع میشیم میگیم که یه بخش هایی از زندگی ارزشش بیشتر از این حرفاست مثل دوران کودکی فرزندمان که بیس شخصیتیش شکل میگیره یا ارتباط درست با همسر ، به نظرم آدم باید انرژی هاشو متعادل پخش کنه و اولویت بندی کنه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
همه چی ادامه تحصیل نیست گلم ، خودم ارشد دارم و دوستان دکترا ، همه مون هم از دانشگاه های معتبر مثل ته ...

میدونی من هر لحظه بچم برام عشقه اما دلم نمیخواد فقط مادر خالی باشم و رویایی نداشته باصم برای خودم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته