2777
2789

چند سالتون بود وقتی اومد خواستگاریتون?? 

بهش جواب مثبت دادین یا ردش کردین? 

میگن از بخت اول نباید گذشت ولی من گذشتم نمیدونم کار خوبی کردم یا ن 

من اولین خواستگارم وقتی اومد که 16 سالم بود مخفیانه اومده بودن خونمون که پسره منو ببینه خودم تنها خونه بودم منم از همه جا بی خبر کلی پذیرایی کردم و بگو و بخند فقط یه بار دیده بودمشون میدونستم آشنا هستند. 

بعد مادره از من پرسید نامزد داری منم گفتم ن 

بعد که از خونمون رفتند مادره زنگ زد مامانم،  گفت میخوایم بیام خواستگاری دخترتون مامانم که مادر پسره رو می‌شناخت برگشت بهش گفت دخترم نامزد داره تا دست به سرشون کنه 

حالا من خودم چیز دیگ گفته بودم 😂😂😂

بعد مادره میگ که دخترت گفت نداره ک 

مامانم میگ همینه که هست و قطع میکنه. 

از خواستگارتون بگین من خیلی این داستانا رو دوست دارم

من اولین و اخرین خواستگارم شوهرم بود😍

هزاربار گفتم دیگه روم نمیشه قضیه شو تعریف کنم🙄

هرجا میزم از روق جریان خواستگاری رو تعریف میکنم😐

خداروشکر راضیم ۲۴ سالم بود

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیش ی پسر پشت مو کفتری بود ک با دمپایی و کلی اعتماد بنفس اومده بود میگف تا دبیرستان بیشتر نباید درس بخونی😂😂😂😂😂😂 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

من ۱۴سالم بود یکی از فامیلامون میخواستن بیان خواستگاری که مامانم جواب منفی داد بدون اینکه به من بگه  تا ۱۷سالگیم ول کنن نبودن. همش پیغام میفرستادن

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗

کلا خاستگاری که بیان خونمون چند تا بیشتر نداشتم اونایی که مامانم خودش رد کرد و خبر ندارم اولیش ولی یه پسر بود که تا شب خواستگاری نمیدونستم کیه بعد که اومدن همو دیدیم جا خوردیم اخه من تویه عکاسی کار می کردم اینم برامون شا رژ میاورد همیشه با هم کلکل داشتیم روز قبلشم دعوای لبدی کردیم خلاصه ابینکه اومدن تو همونجا دوباره دعوامون شد تازه جلوی بابام گفت حیف که خوشگلی و الا صورتت و داغون میکردم 

این زمونه با روحیه من سازگار نیست...

من یه خواستگار داشتم ۲۰ سالگی انقدر اعتماد به نفس داشتن که با شیرینی و گل واسه جواب بله اومده بودن😎 من از پنجره دیدمش گفتم نه اصلا! پسره زمین تا آسمون با من فرق داشت .. بهش گفتم فقط خواستم ببینمت نمیشناختم.. گفت نه حتما منو میشناسی!!! بعد منم گفتم نه.. هی نیخواستن شیرینی رو باز کنن..😂

چیشد آخر? 

هیچی دیگه از بس مامانم جواب منفی داد ول کردن پسر خوبیم بود ولی خب من درسم خوب بود اصلا اسم خواستگار نمی اوردن که من راحت درسمو بخونم 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗