من نمیدونم چرا اینجوری ام که اگه بخوام برم بیرون و مهمونی و...یا مهمون بیاد انقدر برام سختهههههه انگار میخوام بمیرم کسی هست مثل هم باشیم؟جونم بالا میاد انقدر کلافه میشم اصلااااا ارامش ندارم تا برسیم خونه خودمون.واقعا بودن تو جمع برام سخته نمیدونم چرا یجورایی انگار خسته و بی حوصله میشم..تعجب میکنم بعضیا چطور راحت و با خوشحالی مهمونی و تفریح میرن
خجالتی هم نیستماااا فقط خیلی برام سخته یعنی افسرده ام؟ کسی هست مثل من باشه؟
هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ادم جایی رو ک دوس داشته باشه ک اینطوری نمیشع من خونه مامانم باسر میخام برمممم ولی جاهای دیگههههه اعصابم بهم میریزه
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢