2777
2789
عنوان

شما هم....؟

240 بازدید | 24 پست

سلام 

من نمیدونم چرا اینجوری ام که اگه بخوام برم بیرون و مهمونی و...یا مهمون بیاد انقدر برام سختهههههه انگار میخوام بمیرم کسی هست مثل هم باشیم؟جونم بالا میاد انقدر کلافه میشم اصلااااا ارامش ندارم تا برسیم خونه خودمون.واقعا بودن تو جمع برام سخته نمیدونم چرا یجورایی انگار خسته و بی حوصله میشم..تعجب میکنم بعضیا چطور راحت و با خوشحالی مهمونی و تفریح میرن

خجالتی هم نیستماااا فقط خیلی برام سخته یعنی افسرده ام؟ کسی هست مثل من باشه؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

منم مثل شما هستم 

آخر هفته میشه غمم میگیره الان فک و فامیلا میخوان دور هم جمع بشن 

ولی تو جمع ظاهرم مثل دسته دوم هست که تو جمع خوشحال هستم و میگم و میخندم 

از درون همش منتظرم زودتر تموم بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما هستم  آخر هفته میشه غمم میگیره الان فک و فامیلا میخوان دور هم جمع بشن  ولی ت ...

دقیقا منم همینطور

نمیدونم علتش چیه

ادم جایی رو ک دوس داشته باشه ک اینطوری نمیشع من خونه مامانم باسر میخام برمممم ولی جاهای دیگههههه اعصابم بهم میریزه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
بیشتر وقتی این حسو دارم که مهمون میخاد بیاد

نی نی ات سکسکه میکنه😐😳

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
به نظرتون افسردگی نیست؟

چرا هست من چون یک سال واسه کنکور همش تو اتاقم بودم اصلا بیرون. نمیرفتم افسردگی گرفتم الانم حوصله ندارم برم 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
ادم جایی رو ک دوس داشته باشه ک اینطوری نمیشع من خونه مامانم باسر میخام برمممم ولی جاهای دیگههههه اعص ...

اره منظورم مهمونیای فامیلی و روضه و....هستش

فردا روضه دارن فامیل باید برین یک هفتست عزا گرفتم😭😭هر چقدرم اصرار میکنم مامانم قبول نمیکنه خونه بمونم

البته اینم بگم که به شددددت درونگرام