2777
2789
عنوان

کیانینی میخوان؟؟ بیایین

171 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من از خیلیا تو سایت شنیدم که ختم 41روزه حشر رو برداشتن و تا ختم تموم نشده باردار شدن.. 

اومدم یه گروه تشکیل دادم 10روز از ختممون گذشت ک سه نفر فهمیدن باردارن خدارو شکر 😍😍😍

بعضی دوستان خواستن ک دوباره گروه دیگه بزارم.. اگه خواستین بیایین تو تاپیک قبلی ام اسمتونو بنویسم یا علی 😍

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

من میخوام اسم منو بنویس لطفا 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه نینی میخوام که دسشویی نکنه شیر هم نخواد ازم گریه هم نکنه فقط وقتایی که دلم میخواد بغلش کنم بوس ...

😁😁امر دیگه ای؟؟ 

حالا اسمتو بنویسم؟؟ از خدا میخواهیم ک نی نی سالم بهت بده

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
ختم 41روزه سوره حشر به نیت بارداری

من نمیتونم بخونم گلم میشه از خانما که دلشکسته ان بخوای تو گروهتون بده قبولی همسرم دعا کنن دعا شماها زودتر میگیره ممنون میشم من خودم از این سوره حاجت گرفتم خواهش میکنم این لزف ودر حقم بکنی