2777
2789
عنوان

دوستان یک لحظه بیاین

97 بازدید | 13 پست

خاهشا اینقدر احساس تنفرتونو از شوهراتون توی نی نی سایت تزریق نکنید😷😷 شبها که خودتونو توی اتاق خاب هلاک میکنید روز میاین مغز مارو میخورین.. تکلیفتون با خودتون معلوم نیست نه میتونین ادامه بدین نه میتونین ترکش کنین وقتی اینقدر بی اراده هستین نیاید توی نی نی سایت نظر خواهی کنید ... 😵😵😵

خخخ

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیشه همیشه بد بود. نمیشه همیشه خوب. یه جاهایی لازمه ادم خودشو هلاک و به جاهایی قهر کنه. دعوای زنو شوهرم ابلهان باور کنن چون وقتی میرن بغل هم خودشونم یادشون میره. 

اینو نگاه این وسط رفع سرد مزاجی بانوان(تبلیغات رو میگم)

پیچ و مهره  خدامرگم

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

حداقل برید چهارتا مطلب بخونید که چطوری با شوهرتون که اخلاقش خاصه برخورد کنین والا شوهرتون حتما یه چیزشون هست که باهاتپن اونطوری برخورد میکنن.. همه میگن چیزی کم نمیزارن جالبه یکم از دید مردها ببینید تا متوجه بشین چقدر کم هستین😑 خاهشا روی خودتون کار کنید

منم دیشب ب نامزدم زنگ زدم جواب نداد پی ام داده برو حوصلتو ندارم

خخخ فقط خدانکنه سرما بخوره این بشر