2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون

204 بازدید | 30 پست

دوستان من الان ۱۰ روزه که پریود نشدم ازمایش هم دادم منفی بود..تنبلی تخمدان دارم این ماه هم استرس زیاد داشتم همه چی بهم ریخت پریود نمیشم..دکتر امپول پروژسترون نوشته ولی از عوارضش میترسم😔😔

شما تا حالا زدین؟بعد چن وقت پریود شدین؟عوارضش چی😑

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

من پروژستون قرصشو خوردم ۱۱ روز بعد صبحش پری اومد

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب قرصشو بخور امپول چیه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
خب قرصشو بخور امپول چیه

من تا دیروز اسمشم‌نشنیده بودم والا

دکتر بهم داد ولی عوارضشو خوندم خیلی نگران شدم

دکتر گفت یا امپولا رو بزن یا صبر کن تا پریود بشی

عوارض نداشت؟؟به بعدش پریودیاتون‌منظم شد یا هرماه میخوردین

نه منظم نشد ولی دوماهدبعدش با امپول اچوسی جی باردارشدم فک کنم ازمایشم مثبته انشالله ک باردارم

نه منظم نشد ولی دوماهدبعدش با امپول اچوسی جی باردارشدم فک کنم ازمایشم مثبته انشالله ک باردارم

انشاالله که بارداری عزیزم😍😍

معمولا امپول منظم نمیکنه بیشتر باعث میشه اون ماه پریود بشین، اگه میخواین منظم بشه قرصش رو بخورین

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
😔😔منم‌میترسم حالا حالاها پریود نشم

آمپولو بزن میشی انشالله

من کلی زعفران خوردم دیدم نشدم دیگ گفتم برم یه آمپول بگیرم تا دوشنبه منتظر میمونم اگ نشدم بازم میرم میزنم

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها