2777
2789
عنوان

خانمها یه سوال اقدامیا بیان

109 بازدید | 20 پست

من امروز ۹ روزه از رابطه م گذشته بی بی چک زدم منفی شده به نظرتون ۹ روز رو نشون میده موعدم ۷ ابانه هنوز نرسیده به نظرتون میشه مثبت باشه وبه دلیل زود گذاشتن منفی شده 

نمیدونم ولی زوده واسه بی بی چک زدن،بذار موعدت برسه شاید خدای نکرده پریود شدی😢

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی زوددده که حداقل دوهفته بعد اقدام و تخمک گذاری  تازه اونم اگر نشون بده

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

آره عزیزم درستش چن روز بعد تاخیر پریوده...چن ماه اقدامی عزیزم؟

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
این ماه دوممه 

ء مث من🙈

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
چه جالب بچه اول دیگه

بله...چن سالتونه شما؟من انقد استرس دارم😔

شما چندسالته

من ۲۲ام نمیدونم استرس چیه ...ولی وقتی نزدیک ب پریود میشه استرس میگیرم اگه نشه چی؟البته تا ۱سال طبیعیه...