یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همیشه به مامانم همه چیو از سیر تا پیاز میگفتم اونم مثل یه دوست راهنماییم میکرد که نذارم بهم دست بزنه جاهای خلوت باهاش نرم سرسنگین رفتار کنم و... هیچ وقتم ضرر ندیدم
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
دختر من ۸ سالشه .دیر یا زود میرسه روزی که دوست پسر داشته باشه.میپرسم کیه چند سالشه کجا اشنا شدن.عکسشو میبینم چتاشو میخونم...ببینم احساساتش جدیه میگم قرار بزار ببینم پسره رو
من خودم دختر ندارم ولی به نظرم بهتری کار اینه مثل دوست باهاش برخورد کنید بزارید روابطش زیر نظر خودتون باشه .چون این حس طبیعیه نمیتونید منعش کنید چون نتیجه نداره فقط ازتون دور میشه .
من مامانم اینجوری بود و بدتر حریص میشدم
اما مامان دوستم خیلی خوب بود حتی بافتنی میبافت برای دوست پسر این یعنی به عنوان کیس ازدواج نگاهش میکرد ازش میمرسید رفتنی بیرون نظر میداد برای تیپش .همونجوری که دوتا دختر با هم حرف میزنن .نتیجش خیلی بهتر بود