2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر که ندارم اما وقتی مامانم ماجرای شوهرمو فهمید اولین کاری که کرد گوشیمو ازم گرفت

از شانس بدم تابستون بود کلاسم نداشتم برم

خلاصه زندانی شده بودم واسه خودم

ولی کلا3ماه طول کشیدوخودش باهاش حرف زد

یعنی شوهرم پیش قدم شد  و........

اصلا اصلا اصلا دعواش نمیکنم 

از پسره میپرسم 

از قصدش میپرسم که چرا دوست شده 

سعی میکنم مثل رفیقشش برخورد کنم وهرگز هم به پدرش نمیگم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

هيچي نميكم ميرم دو تا قهوه ميريزم ميكم خوب بيا تعريف كن برام ازش يا ميكم خوبه ديكه كلا عكس العملم در حد اينكه در مورددوست دخترش برام حرف بزنه

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

منم همیشه به مامانم همه چیو از سیر تا پیاز میگفتم اونم مثل یه دوست راهنماییم میکرد که نذارم بهم دست بزنه جاهای خلوت باهاش نرم سرسنگین رفتار کنم و... هیچ وقتم ضرر ندیدم 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

ولی بعد از خنده بهش میگم که تو ایران این فرهنگ جا نیفتاده و دختر بسیار آسیپ پذیره تو این رابطه چه از لحاظ جنسی و چه عاطفی.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

خیلی خوشحال میشم چون صادقانه گفته

و سعی میکنم دوستانه بهش کمک کنم

ک راه رو درست بره 

شما هم باهاش رفیق باش اینجوری کمکش میکنی بذار بهت اعتماد کنه 

بعد حرفتو گوش میکنه 

البته شایدم اون پسر خوب باشه و قصدش ازدواج باشه

ک میتونی زیر نظر بگیری

ولی اگه کیس مناسبی هم نیس خیلی دوستانه بهش میگی

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

من خودم دختر ندارم ولی به نظرم بهتری کار اینه مثل دوست باهاش برخورد کنید بزارید روابطش زیر نظر خودتون باشه .چون این حس طبیعیه نمیتونید منعش کنید چون نتیجه نداره فقط ازتون دور میشه .

من مامانم اینجوری بود و بدتر حریص میشدم 

اما مامان دوستم خیلی خوب بود حتی بافتنی میبافت برای دوست پسر این یعنی به عنوان کیس ازدواج نگاهش میکرد ازش میمرسید رفتنی بیرون نظر میداد برای تیپش .همونجوری که دوتا دختر با هم حرف میزنن .نتیجش خیلی بهتر بود