2777
2789
عنوان

ذخیره سلول بنیادی بند ناف

956 بازدید | 16 پست

سلام خانوما لطفا اگر کسی سلولهای بند ناف بچشو ذخیره کرده بیاد بگه چجوریه چکار باید کرد چه عواملی مانع از ذخیره این سلولها میشه؟

من الان باردارم و بچه اولم مشکل حرکتی داره ک گفتن با بند ناف خوب میشه و بهمین خاطر باردار شدم ولی به مرکز رویان که زنگ زدم یه سری داروها و یه بیماریهارو گفت اگر داشته باشی نمیتونی ذخیره کنی ک من هم داروهارو مصرف کردم هم ی بیماری داشتم ک الان خوب شدم موندم ک اصلا حرفی ازش نزنم تا بتونم بند ناف را ذخیره کنم یا بگم برام ذخیره نمیکنن!!!

باید ازش بگی.چون نمونه ات رو بررسی میکنن به درد نخوره ک ذخیره ننیکنن.یا اصلا قابل استفاده نیست

ماه اخر باید بری آزمایش بدی و به قول خودت یه سری بیماری رو نباید داشته باشی

مقدار خونی ک از بند ناف میگیرن باید اندازه باشه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از پسرم رو ذخیره کردم

یه سری ازمایش ماه اخر میگیره

داروی خاصی چیه مصرف کردی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
باید ازش بگی.چون نمونه ات رو بررسی میکنن به درد نخوره ک ذخیره ننیکنن.یا اصلا قابل استفاده نیست ماه ...

با مشاور رویان صحبت کردم گفت یکسال قبل از زایمان باید بیماری خوب شده باشه مال من ۱۱ ماه قبلش میشه موندم ب این یکماه گیر میدن یا نه؟

آخه برامون مهمه راه نجات بچه اولمه

ایدز و هپاتیت و اینا که نیس

نه آزمایشات قبل بارداریم نشون داد تبخال تناسلی ویرویش تو بدنم هست و فعاله چند ماه دارو مصرف کردم تا آزمایش آخریم منفی شد الانم دوباره رفتم آزمابش منفی بود ولی تا زایمان ۱۱ ماه بهبودی مبشه ک گفتن باید یکسال باشه

منم از پسرم رو ذخیره کردم یه سری ازمایش ماه اخر میگیره داروی خاصی چیه مصرف کردی

درسته که میگن نباید خالکوبی یا تتو داشته باشی؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم از پسرم رو ذخیره کردم یه سری ازمایش ماه اخر میگیره داروی خاصی چیه مصرف کردی

مشاورشون گفت مصرف کورتون مانع میشه ک من الان روزی یه قرص پردنیزولون میخورم و آمپول بتامتازون ک مال ریه اس هم چون بچه اول مشکل داشت باید بزنم این دوتا کورتون هستن ک دکترم میگه این دوتا کورتون ضعیفن و مساله ای ایجاد نمیکنن اصلا حرفی ازش نزن

درسته که میگن نباید خالکوبی یا تتو داشته باشی؟

والا از من که درمورده تتو اینا چیزی نپرسیدن

ازمایش ایدز و هپاتیت و اینا نباید داشته باشی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
مشاورشون گفت مصرف کورتون مانع میشه ک من الان روزی یه قرص پردنیزولون میخورم و آمپول بتامتازون ک مال ر ...

پردنیوزولون که واسه بارداری مشکلی نداره

زیاد سخت نمیگیرن چون به نفع خودشونه پولش رو میگیرن دیگه

فک نکنم زیاد بهت گیر بدن

ازمایشات من حدودا سیصد شد

شما این داروهارو مصرف نکرده بودی؟

چه دارویی؟برای تبخال تناسلی؟؟

یادمه ازمایشه HPVهم مثل اینکه بود توی ازمایشات.اگه بدی منفی میشه دیگه

به دکتره خودت بگو تا راهنماییت کنه

نه آزمایشات قبل بارداریم نشون داد تبخال تناسلی ویرویش تو بدنم هست و فعاله چند ماه دارو مصرف کردم تا ...

حالا یک ماه رو نمیدونم....

ولی بالاخره به دکتر زنانت بگو

چون ممکنه توی خونه بند ناف باشه تازه پیوند بزنی به بچت....

چه دارویی؟برای تبخال تناسلی؟؟ یادمه ازمایشه HPVهم مثل اینکه بود توی ازمایشات.اگه بدی منفی میشه دیگه ...

اونکه مثبت باشه خیلی بده مال من ویروس هرپس بود زیاد خطرناک نیس ولی اگه مثبت باشه تا یکسال قبل از زایمان گیر میدن