بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزدلم وقتی ذهن از یه جایی یا یه مکانی پر باشه حالا حتی اززمان بچگیت خودشوداره از اینطرق خالی میکنه هیچ اقدامی نکن دررابطش
از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟. باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت توکاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس کاربر ⬅️ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
يه مكاني رو ميبينم مثلا امروز خواب ديدم توي خونه همه ي خونوادم جلو چشمم مردن احساس وحشت و تنه ...
شما خیلی به خانوادت وابسته ای دوسشون داری و همیشه ترس از دست دادنشونو داری .حالا شاید بگی نه خیلی وابسته نیستم ولی منظورم از لحاظ عاطفیه نه مالی یا چیز دیگه.مردنم تو خواب بد نیست یعنی عمرشون طولانی شده.وقتی خوابای بد میبینی اول صبح به کسی تعریف کن و یه صلوات بفرست
خب تا كي؟ من بيشتر موقع ها اينجوري ميشم من هيچوقت تو عمرم خواب نميديدم الان خيلي كلافه ام
ادامه داره تا زمانی که ذهنت بخواد
از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟. باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت توکاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس کاربر ⬅️ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
همه خوابام كه مربوط به خونواده نيست اين فقط يه موردش بود
فکرت زیاد مشغوله دیگه چندروزی برو مسافرت دور شو یکم ذهنت باز بشه به هیچی فکرنکن .ببین دغدغه هات چیه ترسات چیه بهشون فکرکن و یه راه حل پیدا کن هرچقدر بخوای فرار کنی دست از سرت برنمیدارن