2777
2789
عنوان

علت اين همه كابوس چيه كه من ميبينم

216 بازدید | 27 پست

ديگه خسته شدم 

صبحا همش با ترس بيدار ميشم يه خواب راحت ندارم همش نصف شب ميپرم امروزم يه كابوسي ديدم كه از هرچي فيلم وحشتناكي كه تا حالا ديده بودم ترسناكتر بود 

تو خواب ناله و فرياد ميكردم اما نميتونستم چشمام باز كنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکراریه؟یا انگار تخیلیه؟من گاهی اینجوری میشم البته بیشتر تخیلی میبینم دیشب داشتم خواب میدیدم دایناسور داره دنبالمون میکنه ماهم فراررررر

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

منم همینطوریم با ناله ازخواب بیدارمیشم انگار دارم میجنگم توخواب😕...نمیدونم دلیلش چیه..یسریا میگن دیروقت غذا میخوری..اما من میخام برم مشاور ..واقعا خسته شدم

🌹ظاهری آرام دارد باطنِ طوفانی ام

منم خیلی کابوس میبینم درکت میکنم

من فک کنم دلیلش داروهایی که میخوردم و مشکل بهم ریخته شدن هورمونام بود

الان 2-3 ماهه دارو نمیخورم خیلی بهتر از قبل شدم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
تکراریه؟یا انگار تخیلیه؟من گاهی اینجوری میشم البته بیشتر تخیلی میبینم دیشب داشتم خواب میدیدم دایناسو ...

نميدونم بعضي وقتا تكراريه بعضي وقتا تخيلي بعضي وقتا انگار واقعي

منم خیلی کابوس میبینم درکت میکنم من فک کنم دلیلش داروهایی که میخوردم و مشکل بهم ریخته شدن هورمونام ...

من دارو نميخورم اما كابوسا خواب راحت برام نزاشته

قبل خواب ایه الکرسی و چهار قل بخون من که بخونم راحت میخوابم

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐