2777
2789

میشه لطف کنید بگید اول اینکه رفلاکس بچه در چه جدی بوده قرص چند میل گرفتین 20یا40و چه مقدار در کل روز دادین یه بار یا دو بار؟؟؟در کنارش دارو دیگه رفلاکس هم دادین دکتر بردم فقط می خوام تجربه شماها هم بدونم.

دکتر بهتون چی کفت عزیزم؟

من دخترم رو پیش دکتر فرهمندبردم .. نکسیوم ۲۰ داد صبح و شب   یک سوم قرص

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

دخترم رفلاکسش در حدیه که فقط از شیر خوردن و خوراکی امتناع میکنه و خیلی کم هم گاها بالا میاره صبا که میدم دم غروب دوباره بدقلق میشه احساس میکنم یه دوز هم عصر باید بخوره یا که حداقل یه انتی اسید دیگه!!!الان به دکترش دسترسی ندارم خطر نداره دو بار بدم؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بچتون رفلاکس داره؟ ؟داروها رو دادید؟ خوب شده؟ دخترمن خوب شیر نمیخوره، تو خواب شیر میخورد الان چند روزی هم هست که دیگه تو خواب خوب نمیخوره، الان از ساعت 7صبح گشنشه داره شصتشو میخوره ولی من شیر. میدم نمیخوره گریه میکنه نمیدونم چی کنم نشستم گریه میکنم 

خداجونم شکرت. . 

به دختر من داروی دیگه ای نداد...زیاد بالا نمیاره بیشتر حالت پنهان داره برمیگرده تو حلقش اذیتش میکنه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

اره منم فک میکنم دارو خوبی بوده براش سوزشش کم شده ولی دم غروب انگار تاثیرش رفته دوباره بدقلقی میکنه می ترسم دربرابرش کنم.دختر منم در حد دختر شماس.بد نیست عصر هم بش بدم دکترش خیلی دیر گیر میاد الانام تعطیله

شاید لثه اش میخاره  سینه ات را عوض کن یعنی این سینه اون سینه کن شاید خورد

هر کاری کردم بیشتر از2دقیقه نمیخوره ول میکنه شصتشو میخوره، دیگه خسته شدم تروخدا هر کی پیام منو میبینه دعا کنه دخترم خوب بشه. ....

خداجونم شکرت. . 

نه عزیزم تا دارو نخوره لب به شیر نمیزنه مشخصه معدش اسید داره 7ماهشه.دو بار بش بدم انگار تنظیم میشه ولی می ترسم زیاد باشه و یه دارو تکمیلی کنارش بگیره بهتر باشه!!نسترن جان دکتر شما معروفه انگار چه طور فهمید رفلاکس داره سونوش چه طور بود؟؟

پریا خوب دختر شما هم شاید رفلاکس پنهان داره بچه بی خودی شیرو ول نمی کنه به نظرم واسه رفلاکس ببرش دکتر خوبی. ایشالا خدا کمکت کنه تو رو خدا برا دختر منم دعا کنید خیلی کم خوره