2777
2789
عنوان

بياين با هم حرف بزنيم بياين بياين ♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 230 پست
این ک سوتی نیست ، خودت بودی دیگه 

خودم نبودم اخه 

من معمولا خيلي ساده ميرم بيرون اون همه ارايش و مسخره بازي لازم نبود ميخواستم يكار كنم ازم خوشش بياد يكار كردم اصلا ازم خوشش نيومده بود حتي شوهرمم تعجب كرده بود

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱ تو این عکس اینجوریه ۲ رنگ مو رنگ ابرو آرایش ازدواج کلا سن رو میبره بالا یخورده مخصوصا ابروهامو ت ...

اره خب

نکن اینکارو بنظرم

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
مثل اینکه نمیخواین بازی کنین میگم شجاعت هبجی نمیگین میگم خقیقت هیچی نمیگین واقعا که

حقيقتو من بگم؟!؟! 

سال و ماه و روز تولدتو بگوووووو

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
خخخ اتفاقا مادرشوهرم ی حالی میکردا میگف خیلی لباسات خوبن تازه عروسی اصلا تیره نپوش خواهرشوهر بزرگمم ...

اگه ننه شوهر من بود .چنان قشقرقی بپا میکرد بیا و ببین

البته الان دیگه دمش رو چیدم آروم گرفته در ظاهر🤣🤣🤣🤣

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
۱ تو این عکس اینجوریه ۲ رنگ مو رنگ ابرو آرایش ازدواج کلا سن رو میبره بالا یخورده مخصوصا ابروهامو ت ...

خداییش اذیتمون نکن 

۱۵ سالت نیس دیگ

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد