2777
2789
عنوان

بياين با هم حرف بزنيم بياين بياين ♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 230 پست
بیا باز کذاشتم برات

اخه من چرا نمیتونم هضم کنم

اصلا شبیه15ساله ها نیسی چرااا 

شایدم نیم رخه اینطوره

تواین عکس انگار24سالته

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من چرا نمیتونم هضم کنم اصلا شبیه15ساله ها نیسی چرااا  شایدم نیم رخه اینطوره تواین عکس ان ...

۱ تو این عکس اینجوریه

۲ رنگ مو رنگ ابرو آرایش

ازدواج کلا سن رو میبره بالا یخورده مخصوصا ابروهامو تازگیا خیلی روشن کردم واقن تحت تاثیر قرار داده چهرم رو بخاطر سن

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
حالا ک بحث عکس شد بیاید شماهم این نیمرخ منو ببینید همه عالم و آدم دیدن شماهم ببینید😅😅علا ...

خوشگلی.این عکس واسع چه زمانیه؟؟؟موهات و رنگ کردی؟؟

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

اینم دومیش

فقط چون خودش میترسید یکم ازم نخواستم اذیتش کنم ازش عکس نگرفتم از شناسنامش گرفتم😆

کاسکو😊یکم باهام دوست شه از خودشم عکس میذارم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

😂 اولين روزي كه ميخواستم مادر شوهرمو ببينم هنوز با شوهرم دوست بوديم من ١٨سالم بود بعد مادر شوهرم خي ...

منم ی دختر رو میخوام باهم حدود یکساله در ارتباطیم  ولی چند وقته از هم فاصله گرفتیم تا با عقل همو انتخاب کنیم نه با احساسات 

ولی حجابش اصلا به خانواده ما نمیخوره از نظر مذهبی باهم فرق داریم خود دختره میگه اینجوری سخت میشه منم اون زمان میگفتم نه سخت نمیشه ولی حالا که با عقلانی تر رفتار میکنم میبینم آره راست میگه 

والا چی بگم 

آخه خیلی مجلسی بودم موهامو اتو کردم ریختم پورم روش ی روسری پوشیدم با ی آرایش تقریبا ملایم 😁خانوم ج ...

آخی خب ی لباس مشکی شیک میپوشیدی یا شالو شومیز مشکی با همون شلوار سفید ولی بازم فکرشو نکن 

تو عروسی هم‌مردم مشکی میپوشن اینکه روضه بوده 😂😂😂

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد