2777
2789

كيا سر حامله گيشون حرصله نداشتن غذاي تازه به تازه بپزن بخورن واسه همين واسه سه وعده يا دو وعده غذا پختن و خوردن ؟؟؟ 

حالا بچتون رنگ پوستش چه جوريه تيره شده واقعاً؟؟

هر كسي خودش يا از فاميلش تجربه داره بگه لطفاً استرس دارم من ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

من که کلاهیچی نمیتونستم بپزم دخترم سفیدبودزردی گرفت سبزه شد

رنگ پوست به ژنتیک ربط داره نه به غذای تازه وکهنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای تازه که بهتره صدردرصد؛ولی ربطی به رنگ پوست نداره این؛من بخاطر اینکه بدویار بودم و نمیتونستم غذایی که درست کنم بخورم ؛اکثرا غذا از خونه مامانم میبردم میذاشتم یخچال میخوردم؛دخترمم دنیا اومد مثل ماه بود

خدایا بابت همچی شکرت

ربطی نداره به این چیزا. من گاهی غذای یه روزم میپختم دو وعده میخوردم گاهی هوسونه ای که مامانم برام میپختو میزاشتم یخچال دو سه روز میخوردم. بچمم ماشاالله سفید وخوشکله. به ژنتون ربط داره بچه یا به شمامیره یا همسرتون. من پسرم ترکیبی از من وشوهر وداداشمه

منم فک کنم تازه به تازه میخوردم ویار و استراحت مطلق بودم رنگ پوست بچم مثل باباش سفیده مثل ماست🤦 ...

اگه به باباش و خودم بره كه حتماً سفيد مياد چون خودمونم روشنيم ولي ميترسم خوراكي تاثير گذاشته باشه ...

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
غذای تازه که بهتره صدردرصد؛ولی ربطی به رنگ پوست نداره این؛من بخاطر اینکه بدویار بودم و نمیتونستم غذا ...

اي جانم خدا حفظش كنه 

اگه به باباش و خودم بره كه حتماً سفيد مياد چون خودمونم روشنيم ولي ميترسم خوراكي تاثير گذاشته باشه .. ...

عزیزم من که نشنیدم

گلابی و طالبی و سیب سرخ شنیدم خوشبو و خوشگل میکنه

و اینکه میگن اگه مادر زیاد ترش کنه بچه پر مو بدنیا میاد

من همش ترش میکردم بچم کچل بدنیا اومد

الانم که سه سالشه هیچی مو تو تنش نیست همش کرک های ریزه