2777
2789
عنوان

سرگیجه...

123 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.

سه چهار روزه تاری دید دارم حس میکنم یه چشمم تار شد چشام سنگینه حالا سرگیجه هم اضافه شده فعلا اصلا پول دکترو ازمایش ندارم ...کسی اینجوری شده تا حالا ؟؟؟هرچی سنگه مال پای لنگه😔

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خونی نداری منم وقتی یهو از جام بلند میشم اینجور میشم

نمیدونم باید ازمایش بدم تا بفهمم😞

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
خانمی چی شد که یهو اینطوری شدی؟ اتفاقی استرسی چیزی

نه اتفاقی نیوفتاده ... 

نمیدونم باید ازمایش بدم تا بفهمم😞

عزیزم منم خیلی وقتا اینجوری میشم احتمالا کم خون هستی حتما ازمایش بده

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
عزیزم منم خیلی وقتا اینجوری میشم احتمالا کم خون هستی حتما ازمایش بده

الان روز هشتم قاعدگیمم ...تو نت زدم میاد علایم سکته تومور چشمو سر خیلی ترسیدم 

الان روز هشتم قاعدگیمم ...تو نت زدم میاد علایم سکته تومور چشمو سر خیلی ترسیدم 

ن بابا تو نت دری وری زیاد میزنه مثلا من مجردم ی مدت از سینم  شیر میمد تو نت زدم نوشت یکی از نشانه های سرطانه وقتی رفتم دککتر گفت چیزی نیس 

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   

تاپیکاتو خوندم

داری کلکسیون بیماری میشی که😐

من یه درمان دارم انجام میدم از راه دور و رایگان. تا حالا خیلی مشکلات ریزم برطرف شده مثل یبوست بیحالی تنگی نفس آشفتگی

اگه خواستی بگو تا معرفی کنم واست😙

ن بابا تو نت دری وری زیاد میزنه مثلا من مجردم ی مدت از سینم  شیر میمد تو نت زدم نوشت یکی از نشا ...

اره هر بار توبه میکنم نت نرم باز میرم 

تاپیکاتو خوندم داری کلکسیون بیماری میشی که😐 من یه درمان دارم انجام میدم از راه دور و رایگان. تا ح ...

آی گفتی 🤦🏻‍♀️ میگم که هرجی سنگه مال پای لنگه...

اره عزیزم اگه میشه بده 

اره هر بار توبه میکنم نت نرم باز میرم 

ولی حالا برا احتیاط حتما چکاب برو سلامتیت مهم تر از هر چیز دیگه هست

ولی حالا برا احتیاط حتما چکاب برو سلامتیت مهم تر از هر چیز دیگه هست

اولین پولی بدستم برسه همینمارو میکنم

آی گفتی 🤦🏻‍♀️ میگم که هرجی سنگه مال پای لنگه... اره عزیزم اگه میشه بده 

عزیزمممم ایشالا سالم و سرحال بشی

آیدی تل‌گرام 

Morghebaghemalakutiiim
آیدیش برام باز نشد که گفتن اولش @  بذارم و مثل پیام تو تل‌گرام بفرستمش بعدم روش کلیک کردم باز شد

خانمی لطفا اگه علایم درمان دیدی منم در جریان بذار. میخوام بدونم بقیه چطورین

عزیزمممم ایشالا سالم و سرحال بشی آیدی تل‌گرام  Morghebaghemalakutiiim آیدیش برام باز نشد که ...

مرسی عزیزم

این لینک که وارد شدم منو برد تو شخصی یکی ...به ایشون مشکلمو بگم راه حل میده؟