2777
2789

من برای پیش بزرگسالان رفتم جلسات بستگی به مدرسه داشت من غیرحضوری بودم که پولش با حضور یا فرق داشت نصف میشد

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
من برای پیش بزرگسالان رفتم جلسات بستگی به مدرسه داشت من غیرحضوری بودم که پولش با حضور یا فرق داشت نص ...

این که رفتم مدرسه از راهه دور نوشته ولی کلاسم میزارن کلاسش یه جلسه رفتم اصلااا خوب نبود نمیدونم چکارکنم .مدارس بزرگسالان همینه یا فرق دارن ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که رفتم مدرسه از راهه دور نوشته ولی کلاسم میزارن کلاسش یه جلسه رفتم اصلااا خوب نبود نمیدونم چکار ...

نه بابا همینه منم جلسه اول رفتم دبیر اش پیگیر نیستن و انچنان درس نمیدن فقط برو سرکلاس اش که بدونی کدوم صفحات و حذف میکنن یا سوال میدن داشته باشی 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

اخه بهم گفتن کتاب درسی نگیر یه گام به گام بگیر همه دروس باهم باشه بعد رفتم سرکلاس از کتاب درسی توضیح میداد و چیزایی که توکتاب ما نبود کلا گیج شدم یعنی مدارسی نیس که بهتر توضیح بدن اخه من میخام کنکور شرکت کنم اینجوری که چیزی نمیفهمم