2777
2789
عنوان

جنساش چقدر ارزون بود😨

736 بازدید | 41 پست

بچه ها یه کانال عضو شدم بنام خانه کاشانه عکس وسیله هاش ودیدم خییییییلی قشنگ بود وسایل اشپزخونه فوق العاده هم ارزون پرداخت درب منزل بود اما یه بدی داره توی ربات باید سفارشت وثبت کنی منم کلی فرستادم حالا یجوری ام میگم الکی نباشه یا یجوری بخان فریب بدن گفته بود فروش حضوری نداریم شماره تماس نداریم فقط یه ایدی وربات ثبت سفارش یکی دوماه هم توی نوبتی تابت بزنگن من توی ربات سفارش دادم بنظرتون الکیه؟

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه و‌کاشانه تو بعضی شهرای ایران شعبه داره من لاهیجان دیدم یکی وسایل نقلی و‌بامزه ای داره ولی ارزون نیست!

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

پولت رو نخورن ی وقت ما هم ی بار تلگرامی وسیله سفارش دادیم مارو بلاک کرد وسیله هم نفرستاد لباس بود البته

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

خانه کاشانه ما داریم تو شهرمون خیلیم چیزاش مناسبه دگ نتیشو نمیدونم

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪