2777
2789
عنوان

به دیدن عشق عادت کنیم...

459 بازدید | 31 پست

دختر دستش را بريده بود اندازه اي كه نياز به بخيه زدن داشت . 

با شوهرش آمده بود . وقتي خواست روي تخت دراز بكشد شوهرش نشست و سرش را روي پاهايش گذاشت . تمام طول بخيه زدن دستش را گرفت و نازش را كشيد و قربان صدقه اش رفت . 

وقتي رفتند هركسي چيزي گفت ، يكي گفت زن ذليل ، يكي گفت لوس ، يكي چندشش شده بود و ديگري حالش بهم خورده بود !

يادم افتاد به خاطره اي دور روي همان تخت . خاطره زني با سر شكسته كه هرچه گفتم چطور شكست فقط گريه كرد و مردي كه مي ترسيد از پاسخ زن . 

زن آنقدر از بخيه زدن ترسيده بود كه بازهم دست مرد را طلب مي كرد و مرد آنقدر دريغ كرد كه من كنارش نشستم و دستش را گرفتم و آرام در گوشش گفتم لياقت دستانت بيشتر از اوست .

اما وقتي آن ها رفتند كسي چيزي نگفت ! هيچكس چندشش نشد و هيچ كس حالش به هم نخورد .

همه چيز عادي بنظر آمد .

و من فكر كردم ما مردمي هستيم كه به نديدن عشق بيشتر عادت داريم تا ديدن عشق .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چقد بریده باشه

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

منم اوایل ازدواج هر وقت میرفتم دکتر و برام سرم یا امپول مینوشت چون میترسیدم همسرم دستمو میگرفت و مهربونی میکرد بهم.

اما همه مسخره مون میکردن

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

ارع واقعاً لایک ❤❤❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

ببین عزیزم خوش‌رفتاری با همسر خیلی قشنگه خیلی خوبه احترام بهش بزرگداشتش اینا همیشه مورد پسند همه هست ولی فرهنگ ما اینه که هر نوع رفتار عاشقانه مثل لمس و بوس و اغوش در جمع پسندیده نیست چون مخصوص خلوت ادماست حالا اینکه بده یا خوب نمیشه گفت چون بحث فرهنکیه ایرادی هم نداره واقعا  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

آدم  هایی که از دیدن عشق و علاقه دیگران چندششون میشه حسود و عقده ای هستن

هیچوقت مهر و محبت مخصوصا از سمت شوهر ندیدن برای همین وقتی میبینن دو نفر عاشق هم دیگه ان عقده هاشون نمایان میشه

طفلیها چاره ای هم ندارن دلم براشون میسوزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer