2821
2789

بله که دارم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم چرا به همه میگن دعای بد داری پیش هروسم بری یه دعا نویس که خودشون میشناسن معرفی میکنن و میگن فقط این میتونه کارتو حل کنه🤔🤔🤔

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
نمیدونم چرا به همه میگن دعای بد داری پیش هروسم بری یه دعا نویس که خودشون میشناسن معرفی میکنن و میگن ...

منم خودم نمیدونم واقعا راسته یا نه. اخه یبار مشکل برام پیش اومد یجا فال گرفتم بهم گفت دعای بد داری حتی گفت کی برات گرفته .ولی باور نمیکنم .نمیدونم چقد راسته

منم خودم نمیدونم واقعا راسته یا نه. اخه یبار مشکل برام پیش اومد یجا فال گرفتم بهم گفت دعای بد داری ح ...

من بچم فوت کرد رفتم فال گرفتم.گفت برو پیش دعا نویس ادرسم بهم داد بعد که چندوقت که گذشت رفتم پیش یه نفر دیگه اونم گفت دعا داری بعد میگفت نه فقط پیش این سید که من میگم برو

فک کنم باهم قرارداد دارن

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

فال و جادو و سحر و این چیزا با جن و این چیزا در ارتباطن هم گناه کبیره هست و شرک به خداست

همه ی شمایی که رفتین پیش این جور اشخاص ، منظور فالگیر و اهل سحر و جادو و جنبل و.. توبه کنید و هر چه زودتر یه غسل توبه انجام بدین

با خودتون و زندگیتون این بدی هارو کنید

همون کتاب انوار الرحمانیه رو دانلود کنید خیلی بدردتون میخوره

فال و جادو و سحر و این چیزا با جن و این چیزا در ارتباطن هم گناه کبیره هست و شرک به خداست همه ی شمای ...

کتابش موجود هست؟ نسخه‌ی Pdfش نمی‌خوام، کتابش کجا می‌تونم پیدا کنم، اسم نویسنده‌ش رو میدونی عزیزم؟ 

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

راستش گلم منم پی دی افشو دانلود کردم

کتابشو نمیدونم کجا میشه گیر اورد

میپرسم اگر فهمیدم حتما به شما هممیگمپ

خیلی کتاب مفیدیه ارزش خوندن داره

اگر خود کتابشو پیدا نکردین حداقل پی دی افشو بخونید

کتابش موجود هست؟ نسخه‌ی Pdfش نمی‌خوام، کتابش کجا می‌تونم پیدا کنم، اسم نویسنده‌ش رو میدونی عزیزم؟&nb ...

عزیزم شرمنده ننوشته نویسنده ش کیه منم نمیدونم

اگر خود کتابش تو کتابخونه های مرکزی باشه میپرسم برات

پی دی افش هم راحته هم کامل ، اما ان شاءالله خود کتابش گیر بیاد

عزیزم شرمنده ننوشته نویسنده ش کیه منم نمیدونم اگر خود کتابش تو کتابخونه های مرکزی باشه میپرسم برات ...

قربون دستت عزیزم.

گفتم شاید خوندی، بدونی.

گرفتم پی‌دی‌اف رو، ولی گفتم همینجوری نخونده باشم، بدونم سندیتش چطوره.

عزیزم لطف میکنی درخواست دوستیمو قبول کنی، چندتا سوال دارم ازت، گفتم توی خصوصی بپرسم.🌹🌹🌹

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
قربون دستت عزیزم. گفتم شاید خوندی، بدونی. گرفتم پی‌دی‌اف رو، ولی گفتم همینجوری نخونده باشم، بدونم ...

رو چشمم گلم

فقط چطوری درخواستتو قبول کنم چه گزینه چیزی رو باید بزنم

آخه من بلد نیستم چند روزه فقط که عضو سایت شدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز