2777
2789

شماها چجوری شوهراتونو راضی میکنید برین بیرون 

شوهر من در حد مقاومت لبنان مقاومت میکنه 😒😒😒☹☹☹☹☹🙁🙁🙁😭😭😭😭😢😢😢😢افسردگی گرفتم دیه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

شوهر منم همینطوره همش تو خونه ایم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شماها چجوری شوهراتونو راضی میکنید برین بیرون  شوهر من در حد مقاومت لبنان مقاومت میکنه 😒😒😒☹☹ ...

کار خاصی نمیکنم 🙄 لازم باشه به وقتش میریم دیگه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
حالاماچکارکنیم خواهر

قرار نیس کسی کاری کنه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

خخخخخ مثلا میگم خیلی دلم میخواست باهات برم بیرون البته واسه وقتایی که حال نداره اینو میگم وگرنه هروقت بخوام میاد یا اینکه بگم بریم یه چیزی بخوریم رستوران اینا سریع میاد

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
خخخخخ مثلا میگم خیلی دلم میخواست باهات برم بیرون البته واسه وقتایی که حال نداره اینو میگم وگرنه هروق ...

خوش بحالت شوهر من حوصله این کار ا رو نداره تنها تفریحش خونه باباشه حال میکنه البته اونام ادمای خوبی هستن خیلی احترام میزارن