2777
2789
عنوان

دارم میمیرم بس گریه کردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 45 پست

غم انگیزه😭 برای مادر پدرا که دختراشونو با هزااار امید و آرزو میفرستن خونه بخت و براشون آرزوهای خوب خوب دارن خییییلی سخته

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه میخوای واقعا جدا شی برو درخواست طلاق بده اگه هم نمیخوای خب این قهر و آشتیا چیه بری خونه باب ...

نمیزارن بخدا اینو اون. ک طلاق زشته بده..بابامم دلسرد میشه و میگه طلاق بده

بقران میخام بگم یه رمان میشه.😔

عزیزم اگر واقعااا نمیخوایش برو درخواست طلاق بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیزم اگه قصدت جدایی هست

حتما برای حضانت پسرت یک کاری بکنی

اینجوری فقط دوسال دیگه باهاته 

قشنگ فکراتو بکن

برو حرفاتو برن 

بگو اگه مارو میخوای شرط دارم

کار داشته باشی و خرجی بدی

حق حضانت و حق طلاق هم بگیر

اینجوری میترسه که تنهاش بذاری و بری سرش به کارشه

نمیزارن بخدا اینو اون. ک طلاق زشته بده..بابامم دلسرد میشه و میگه طلاق بده

اینجور زندگی ام جز جنگ اعصاب هیچی نیست هر کسی لایق اینه که تو آرامش زندگی کنه نه هرروز  تحمل این وضعیت و سوختن و ساختن ....طلاق بد نیست الزاما سعی کن خونوادتو متقاعد کنی 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم