2777
2789
عنوان

یه مانتو اینترنتی سفارش دادم ک ...

4479 بازدید | 65 پست

یه مانتو سفارش دادم دو روز پیش از یه کانال تو ت ل گ ر ا م ک وقتی موجودی گرفتم ادمینش گفت رنگ زرشکی موجوده و منم پولو واریز کردم

امروز بمن پی وی داده فقط مشکی و کاربنی موجوده

منم این دو تا رنگو دارم گفتم نمیخوام بازم تو کانالتون نگاه میکنم اگه چیزی خوشم اومد میفرستم

نگاه کردم چیزی خوشم نیومد بهش دادم از مدل دیگه ای خوشم نیومد بیزحمت پوله منو برگردونین 

شما گفتین موجوده منم واریز کردم

بمن میگه نمیشه یه مدل دیگه انتخاب کن

چی بگم بهش؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو چرا نمیشه؟

دلیلی نداره نشه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بگو شکایت میکنم 

از چت باهاش هم حتما اسکرین بگیر که گفته موجوده

شاید حذف کنه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بگو شکایت میکنم پولو بگیر این مدل ادمینا خیلی پر رو تشریف دارن 

حالا از من داشته باش از این به بعد بگو فلان جنسومیخام  پولشو. ب پستچی میدم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

منم کانال دارم خیلی پیش میاد مشتری اضافی واریز کرده یا موجودی تموم شده سریع با گوشی براش فرستادم 

کلی هم پی ام میدم نگران نشه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

هیچ وقت از یه کانال تلگرامی چیزی تهیه نکن معتمد نیستن بهانه شون اینه که نیست آخر سرهم بلاک می کنن&nb ...

دیجی کالا از همه کلاه بردار تره

خیلی خیلی گرونه اجناسش

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊