2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830104 بازدید | 290067 پست
واقعااااا؟یعنی شما وشوهرتون دعوا میکردین اینام مثلن اومدن ببینن چه خبره🤤🤤🤤

اره دیگه... ما با خانواده شوهرم دیوار به دیواریم. 

یهو ریختن تو خونه😅😅😅😅😅😅

❤👬❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالااا چرااا لخت،، یعنی سر چی دعواااا شده؟؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣 از این بعد اول لباس بپوش ب ...

بابا بیچاره شوهرم خواب بود . عادت داره راحت بخوابه😂😂

اره سمیه جان دیگه ما امنیت نداریم. 😝😝

❤👬❤
۵۲ 😕

اهااا ،، سایزشش خوبههه

مواظبشش باششش 👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بابا بیچاره شوهرم خواب بود . عادت داره راحت بخوابه😂😂 اره سمیه جان دیگه ما امنیت نداریم. 😝😝

🤣🤣🤣🤣🤣

فکر‌کن مثلا اونااا اومدن بیان واسطههه گرییی بدو بدو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

یهوو با چنین صحنه ای روبه رو شدن😮😮😮

بعدشش یهوو‌ دوبارههه همشونن بدو بدو برگشتن🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها یعنی هروز باید این لیست و بنویسیم و عکس بدیم ؟؟؟ منظورم گزارش

ارههه

هر روز باید گزارش بدیییم

من‌خیلی بی انگیزه شدم‌‌‌  امروزم‌نتونستم‌ورزش‌کنم

تا یه چیزی میخورم سریع چاق میشم‌‌  فک‌کنم اضافه کردم😥🤐

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من‌خیلی بی انگیزه شدم‌‌‌  امروزم‌نتونستم‌ورزش‌کنم تا یه چیزی میخورم سریع چاق میشم‌‌  فک‌ک ...

فکر نکن عزیزم یه شنبه میری رو ترازو

منم خیلی آهسته کم میکنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بعد تو هشتگ سایز بذاریم؟ ن دیگه سایز نکن..من ک تو پری خیلی ورم میکنم

سایز نکنممم

اون وقت چه وقت سایز کنم؟؟؟

چند روز بعد

چند هفته بعد

ماه بعد

@kiarash_mami     😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 شوهرم خواب بود من هوار شدم سرش و باهاش دعوا ک ...

کلن مخاطبت زیباست😆😆😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ورزش خیلی خیلی موثر برلی شکم پهلو چی پیشنهاد میدید به جز حلقه. که عرچی بیشتر انجام بدم بهتر باشه

دراز و نشستت

زیر شکمی 

چالش شکم 

من الان جدیداا دارم حرکت چرخش کمر با چوب را انجام میدمم،،، ببینم تاثیر میکنه یا نه!!

سایز نکنممم اون وقت چه وقت سایز کنم؟؟؟ چند روز بعد چند هفته بعد ماه بعد

اگه پری منظم داری  و ماه بعد همین موقع میشی پس حداقل دوهفته بعد سایز کن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤