2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830039 بازدید | 290067 پست
زیبا تو واقعا تل گرام نداری؟نپوسیدی؟من قبل اینکه بیام اینجا معتاد تل گرام بودم😄

منم ندارم 😌

اینستا و واتس هم ندارم

یه زمانی معتاد بودمممم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی ازدواج تو سن پایین واقعا سخته من اینقد هنوز بچه بازی در میارم لباس میپوشم برا بابام میرقصم ک ...

منم دقیقا همینکارارو میکردم عروس شدم یهو تغییر کردم😞انگار واقعا یهو بزرگ شدم 

دروع نگم قبل کیارشم گاهی از این حرکتا میکردم ولی بعدش دیگه نه...

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خوب کیارش دائم کنارمه همش باهمیم ملینه جون مهد میره.....مثلا برم امتحان و اینا نمیشه...یا نمیتونم هم ...

خوب بزارش مهد چرا نمیزاری بخدا خیلی خوبه آنقدر اجتماعی میشه بچه از همه گذشته دو روز دیگه مدرسه می‌خواد بره عادت کرده دیگه ملینه از وقتی میره مهد خیلی فرق کرده انرژی اش هم تو مهد تخلیه میشه تو خونه ارومتره اونجا بیرون میبرمش شن بازی میره سرزمین بادی دارن هر روز ی برنامه خاص دارن مهد خیلی خوبه من اولش ناراحت بودم ولی الان خیلی راضی ام

راستی امروز مانتوهام و بردم دادم تنگ کنن...خدا کنه خوب شه...از فردا تا خود عید فستم....😁شوخی کردممم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
منم دقیقا همینکارارو میکردم عروس شدم یهو تغییر کردم😞انگار واقعا یهو بزرگ شدم  دروع نگم قبل کی ...

ب نظرم حیفه 

این کارا روحیه آدم رو زنده نگه میداره

زود بزرگ نشو حیفهههه

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
زیبا تو واقعا تل گرام نداری؟نپوسیدی؟من قبل اینکه بیام اینجا معتاد تل گرام بودم😄

ن اصلا دوس ندارم...همش  ملت برا دق دادن هم پروفایل عوص میکنن خدا نکنه ی مراسمی بشه نمیدونم تولدی چیزی چ عکسای راست و دروغی ک‌نمیدازن....😷😷

بلانسبت شما💖💖

من اون اوایل لاین و وایبر داشتم بعدش اونازو پاک کردم دیگه هیچی نصب نکردم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

زیبا.بزرگ.شو#   😂😂😂😂

خدا نکشتت زیبااااا

هشتک زیبا بزرگ شو میاد بالا خخخخخ

خوب بزارش مهد چرا نمیزاری بخدا خیلی خوبه آنقدر اجتماعی میشه بچه از همه گذشته دو روز دیگه مدرسه می‌خو ...

اونجارو با اینجا مقایسه میکنی بهار جون؟؟؟؟اولا از سه سال ب بالاس مهدای اینجا....بعدشم انقد میشنوم مثلا بچه ها باهم دعوا میکنن یکی یکو میزنه مربی اصلا کاری نداره ب کارش اینطوری ک بچه بدتر افسرده میشع