2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830041 بازدید | 290067 پست
فدات شم لطف داری😚😚🙈🙈بخدا خودم تاوان زیاد دادم با همین سن کم تا به تک تک این حرفا اعتقاد پیدا کرد ...

منم خییییلی تاوان دادم شاید هچیوقت هیچکس باورش نشه الانمو ببینه از گذشته ها براش تعریف کنم بزنن زیر خنده و بگن تووووووو اینارو میگی؟ولی الان اصلا فکر منفی نمیکنم خیلی زندگیم بهتر شده حتا اگه بدترین روزاهم داشته باشم بازم ی چیز مثبت از توش پیدا میکنم و با اون روزمو قشنگ میکنم...البته این حالتام دائمی نیستو بازم گاهی کم میارم ولی مث قبلنا اصلا نه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
غصه نخور عزیزم،میای حلقه بزنیم؟

میای ساعت ۳ ب بعد اگر برات مقدوره عزیز دلم؟؟؟؟اخه من شوهرم کلی خرید کرده و مرغ و اینا باید بشورم و میوه و خوراکی هارو جا ب جا کنم و ظرفامم بشورم....ولی اگه نمیتونی اشکالی نداره عزیزم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونممممم         والله که من اگه بخوام از مشکلاتم بگم همگی دسته جمعی باه ...

سها جون گعتی ک ی ورزشو هرروز نباید انجام داد بدن عادت میکنه مثلا چالش ی روز درمیون برم؟؟؟؟؟یکم توضیح میدی

اوکی،من فعلا تردمیل میرم ساعت۳هم باتو حلقه میزنم

باشه منم از ۳ شروع میکنم بقیه وزشامو میرم بعد حلقه

😂😂😂😂همون روزی که اسممو گذاشتن شهرزاد میدونستن ی روزی میشم غصه خور شماها خپلوها😝😝😝😝

من که ممنونتم عزیزم. باور خیلی وقتا خجالت میکشم ازت سوال کنم🙈🙈🙈🙈🙈🙈

ایشاله همیشه وزنت ثابت بمونه و بالا نره😃😃😃😃

❤👬❤
که اینطور. من هفته پیش خارج از برنامه تاپیک به مدت ۴ روز رژیم پروتئین گرفتم. کامل هم رعایت کردم.هم ...

همه چیز رو سر موقع خودش خوردی؟ورزشت چقدر بود؟

کاهش لزوما ۳ کیلو نیست بعضی بچه ها گرفتن تو ۲_۳ روز ۸۰۰ گرم کم کردن... یکی یک و نیم کیلو خودم ۳ کیلو کم کردم اما خیلی خیلی ورزش کردم اون ۳ روز رو

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
سلام بچه ها نامردا هیچکس سراغی از من نگرفت😭😭اگه من می مردم هیچکس نمی فهمید😢😢من چندروزه تصادف کرد ...

سلام عزیزم.خداروشکر ک ب خیر گذشته.صدقه یادت نره💗من ی مدت نمیومدم تاپیک شمارو نمیشناسم ولی همینکه پیامتون رو دیدم ناراحت شدم.نگران وزن اضافه کردنت نباش.فعلا باید ب سلامتیت فکر کنی سعی کن کم بخوری ولی چیزای مقوی.انشاالله ک ب زودی خوب بشی و بتونی ورزشم بکنی😘💗

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
همه چیز رو سر موقع خودش خوردی؟ورزشت چقدر بود؟ کاهش لزوما ۳ کیلو نیست بعضی بچه ها گرفتن تو ۲_۳ روز ۸ ...

چطولی عجقم😍

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
ی ذره منم دریاب خو😭😭😭صبحم تازه صب بخیر گفتم جواب ندادی بیتلبیت😭😭

چی شدهه😳😳

خو بچه سلام به هم کردم بعد پستتو دیدم لایکت کردم خو😒😒دوباره تو گفتی سلام منم ریپلای کنم بگم سلام دوباره تو بگی سلام دوباره من ریپلای کنم سلام😂😂😂بهش فک کن چه دور باطلی میشه🤣🤣🤣

زیبا.بزرگ.شو# 😒😒

من که ممنونتم عزیزم. باور خیلی وقتا خجالت میکشم ازت سوال کنم🙈🙈🙈🙈🙈🙈 ایشاله همیشه وزنت ثابت بمو ...

خواهش میکنم کاری نمیکنم😚😚این چه حرفیه بابا راحت باش...

وای چا دعای خوبی اخ جوون😋😋😍😍😂😂

[QUOTE=83639868]چطولی عجقم😍[/QUOTE

سلام طلااااییی 😍😍😍کجاییی پیش ما نمیایییی😒😒

چه خبر مبرا؟😚 دست و بالت بهتر شد؟ویتامینت رو به راهن؟

[QUOTE=83639868]چطولی عجقم😍[/QUOTE سلام طلااااییی 😍😍😍کجاییی پیش ما نمیایییی😒😒 چه خبر مبرا؟😚 ...

چرا بابا میام.ولی خوب کمتر وقت میکنم بیام.درس و مشق دارم😂😂😂اره بهتره .درد دستمو دارم ولی کمتر.داروهامم مرتب استفاده میکنم.دوست داشتنی منی تو😍😍