2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830111 بازدید | 290067 پست
 چاق شدن را که چاق بشی، بهواهی نخواهی اماا باید کنترل شده باشه و به اندازه ی مورد &nbs ...

شما که الان به وزن مناسب رسیدی...بازم داری کالری شماری میکنی؟؟ یا تا اخر عمر برای تناسب اندام باید کالری شماری کرد🤔

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
شما که الان به وزن مناسب رسیدی...بازم داری کالری شماری میکنی؟؟ یا تا اخر عمر برای تناسب اندام باید ک ...

عزیزم یه چیزبگم کلاکسی که استعدادچاقی داره ازنظرمن واقعابایدتااخرعمرمراقب خوردنش باشه بدنش مستعده دیگه من بشخصه تنبلی تخمدان هم دارم انقدزودچاق میشم وحشتناک من بشخصه بالاجباربایدهمیشه رژیم و ورزش داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ب نی نی یار بگی یا اگه میتونی ی کاربری جدید درست کنی😊 همه چی خوبه عزیزم ففط چرا کالریتو پر نک ...

کدوم نی نی یار باید تگ کنم.؟

اومدم رعایت کردم. بعدکالری پر نشد چون یهفته ای خونه مامانمم نمیتونم برا خودم از صبح برنامه بریزم شام ناهار معلوم نیست چیه دیروزم خوب رعایت کردم بعد ساعت شد۱۱شب دیدم پرنشد کالریم😐😐 انقد خوش حال شدم شام فقط سینه مرغ خوردم ن نون ن چیز دیگه😁

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
سلام عزیزم امضای منو خوندی؟ استارترو چطور؟ چالش ها کوو؟ کالری مجازتون باید پر بشه و اینکه ساعت ۱ ...

سلام عزیزم

امضای استارتر رو اونروز که گفتید خوندم. امضای شماهم دیشب خوندم.تازه متوجه چالشا شدم.

خیلی تلاش میکنم کالری مجازمو پر کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه.

دو تا بچه کوچیک دارم که همش از صبح در حالبدو بدو ام😔

همه تلاشمو میکنم که زودتر گزارشمو بزنم. ورزشارو میخوام از امروز به کمک خدا انجام بدم. چالش مسواک من روزی سه بار یا شاید بیشتر مسواک هرروز میزنم چون کامپوزیته دندانهام نیازه. 

من رژیم فست رو نمیگیرم و کالری مجازم رو بدون فست حساب کردم.

من واقعا ممنونم ازتون که دلسوزانه وقت میذارید و جواب میدید.

خدا بهتون سلامتی بده.

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
@pari95    سلام پری جان خوبی گلم صب بخیر من از دیروز بعداز ظهر گلاب به روت.میارم بالا&nb ...

باشه گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پریییییی از دیشب دارم‌از دل دردو معده درد میمیرم.حالت تهوع هم‌دارم شدید خوب نشدم چرا پس؟ انقد حالم ...

تا تو باشی واسه من شاخ نشی 🔫🔫😄😄😄👽👽👽👽

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@سمیه1396

سلام عزیزم صبحت بخیر😘

میگم که ما دونه زردآلو رو می‌شکنیم و اون مغزش رو یک کم تفت میدیم روی گاز با نمک

من 10 گرم خوردم از این دونه ها

حالا توی مانکن چی بزنم؟ 😅 نداره

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
کدوم نی نی یار باید تگ کنم.؟ اومدم رعایت کردم. بعدکالری پر نشد چون یهفته ای خونه مامانمم نمیتونم بر ...

ب هرکدوم ک هست دیگه

بزار خودم بگم 

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  خوشگلای من دوستای من تگ نمیشن میشه رسیدگی کنین

@مامانه_سیدکوچولو 

@مری۲۷ 

@نیلوفر000000

بی بلا خانم گل😘😘

گزارش_فست#  

پری جونم منم گرفتم‌ این شد برنامم چون اولین بارم بود برا فست امروز فرستادم دیگه رعایت میکنم دادن برنامه رو حتما فقط میخواستم بگیرم حتما❣️❣️❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام بله شیرین جون

پستی که ریپلای کردم رو بخونین

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا   سلام صبح بخیر من اومدم خونه مادرم اینجا ترازو نیست فقط آخر شب میتونم کلی بهت ...

سلام گلم اشکالی نداره😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلاااااام سرگروووووه گزارش امروز آب ولرم یک لیوان صبحونه:۱نان سوخاری+۱پنیر+۱خرما=۲۰۰ ناهار:۲ تخم ...

لنا جان امضامو بخون

کاری امروزم قبل صبحانه یک لیوان دارچین واب لیمو صبحانه دوعددخرما نهارسینه مرغ کبابی وسبزی خوردن ...

گلم‌خوبه قدرتی بیشتر برو 

آب چی؟ امضامو بخون حتما