2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835254 بازدید | 290067 پست
بچه ها وزن هاتون ؟؟ @ashoojooni    گزارش دیشبم ندادی . @مامی_خوشگل     ...

دادم سهیلا جان 

البته وزنم و ندادم الان میدم

اذر    ۷۱.۶        ۷۱.۵            ۶۵

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
نمیدونم😢5 روز تا پریودم مونده شاید به خاطر اونه

عزیزم ن بخاطر برنج ک زیاد میخوری تو سحر و اینا...چرا گزارش ندادی حالا؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@عروسترکم     سلام عزیزم من نت نداشتم  بیام وزن من عین هفته قبل در 107 نمیدونم چر ...

بدون ورزش هم باید ۵۰۰ گرم کاهش داشته باشی

حتما پیگیر باش ک دلیلش چیه

افزایش_متابولیسم#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

@هستی،بانو  

ص بربری ۱ ک د +۱/۳ق ک پنیر

ن ۱ تکه بادمجون سرخ شده +۳ ق ماست و خیار+۱/۲ ل دوغ محلی

ش ۷ ق باقالی پلو با ۳۰ گ گوشت خالص+۳ ق ماست و خیار +۱/۲ ل دوغ محلی

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

گزارش# @عروسترکم     وزن شروع   ۸۶.۶۰۰   وزن هفته قبل ۸۵.۵۰     و ...

کربو زیاد بود امروز

کاهشت هم‌مبارک باشه👏👏👏👏آفرین عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#       @sepiiiiiideh  

سحری:نون روغنی+تست+خامه+شیره انگور+خرما۴۳۲
افطاری:خرما+ماکارونی+۱ق املت +سالاد باسس۵۳۶
م و:خرما+گرمک+پفیلا+انجیر۲۸۹
آب:هرقدر بتونم
ورزش:۶۰تادراز نشست
مجاز۱۷۰۰. مصرفی۱۲۵۹ پرش میکنم عزیزم

ای بابا چرا پات؟الان بهتری؟کسیم نبود کمکت کنه حتما☹☹☹ واااای زلزله😩😩😩با وایتکس پاکشون کن دا

نه تنها بودم ورزش میکردم خیر سرم چلاغ شدم🤒🤒🤒🤒 سه ساعته دارم پاک میکنم  دیوارارو

چند روز پیشم سپردم به باباش کیارشو رفته تو اتاق کل کرم پودرو مالیده بود به فرش و موکت😠😠😠😠 بابا هم مشغول تلویزیون با سه شیشه الکل بزور رفت😭😭😭

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

گزارش#  

@مامان_الیساهستم  

سحری=سیب زمینی آبپز+تخم مرغ آبپز +سیب(۲۴۷)

افطاری= هندوانه+سمنو(۲۴۰)

شام=قورمه سبزی+پلو سه قاشق(۴۲۳)

میان وعده=گوجه سبز+چاقاله(۲۶۴)

کالری مصرفی=۱۲۰۱

کالری مجاز=۱۲۰۰

ورزش =چالش مانکن شو +یه ربع رقص+نیم ساعت پیاده روی

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
@بامدادخمار     @عروسترکم     الان اضافه وزن من دیگه  بالای ۲۵ کیل ...

اگه عوض کنی انگیزه بیشتر میشه عزیزم👏👏👏

ببین کدوم گروه باید بدی ک سرگروهشو بهم بگی واست تگ‌کنم

رییس من ۷۵ بودم الان شدم ۶۹ قدم ۱۶۷  تو کدوم گروه برم؟

سلام عزیزم آفرین عالیه 👌😍 

عضو جدید نمیگیریم 💜

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۲۳ گرم و پنیر و گردو و رطب و شکلات تلخ و عسل ۲۴۵

ناهار:خوراک عدس و دوغ  ۳۷۰

م و:پسته بادام بادام زمینی گوجه سبز موز شکلات تلخ ۶۹۴

شام:خوراک عدس هندوانه ۲۴۳

ورزش حلقه چالش شکم 

مصرفی ۱۵۵۲ مجاز ۱۵۶۰

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
@عروسترکم     @بامدادخمار     عزیزا من تا سه روز نباید موهام عرق بزنه و حما ...

باید الهه جون اجازه بدن عزیزم

گزارش#   @عروسترکم     صبحانه،چای،مویز،قند ناهار ،اردگ،قیمه،برنج میان ...

چالش حذف قند❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌