2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830149 بازدید | 290067 پست
سایز#   @مامانجوجوبودم    

سینه 102 

کمر 82 

شکم88 

بازو 29 

ران 52

باسن 94 

مچ دست 16 

مچ پا 23

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@مامانجوجوبودم   سایز# من رژیممو 24 فروردین شروع کردم ولی سایزمو 27 فروردین گرفتم   ...

سلام مائده چقد عالی👌👌👏👏👏👏تو مدت زمان کم افرین بهت😍😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
منم دوباره نی نی میخوام🙉 حداقلش دفعه دیگه وزنمون زیاد بالا نمیره ببین من حامله که شدم ۸۳بودم زایم ...

عزیزم شما برای بارداری تون زیاد وزنتون نرفته بالا،به چه صورت کالری دریافت میکردین؟

سلام روز بخیر 

@مامانجوجوبودم    

میخواستم ببینم من ک روزه ام میشه دارو هایی ک دکتر گفته ناشتا تو افطاری بخورم بعد اونهایی ک گفته وقت خواب تو سحری بخورم واسه نیم ساعت قبل ناهار و شام رو هم تو شام و سحری بخورم یعنی اینجوری درسته

راستی سرگروه من متر ندارم

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
پری جون این سری قبله که لاغر کرده بودم حامله شدم الان که باز گامبو شدم😭😭😭

مهم نیست عزیز دلم تو نی نی برامون اوردی بازم میتونی مطمعنم🤗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش#

@سمیه1396

کالری مجاز بدون فست 1180

سحری : دو تا کفگیر کته + کباب تابه ای اندازه نصف سیخ +یک تکه کوچولو کوکو سبزی + یک استکان شربت تخم شربتی            شد 580 تا

افطار : سوپ جو دارم و سالاد ماکارونی و نون پنیر گردو یک 400 تایی از اینا میخورم 

میانوعده هنوز نمیدونم چی بخورم، در حال حاظر میوه نداریم اگه تا شب خریده شد میوه اگه نه نمیدونم چی، شاید چای با همون فرآورده های کنجدی بخورم 

ورزش هم 15 دقیقه الپتیکال + چالش شکم 

دیشب نشد ورزش کنم 🙈

اما از صبح تا شب داشتم کار می‌کردم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
نه نارگیل بعدم با گلاب پاک وپنبه پاک میکنم

اهاااا ممنون عزیز دلم اتفاقا روغن نارگیلم دارم گلابم دارم از امروز شروع میکنم فقط هفته ای چند دفعه بزنم 

ممنون از راهنماییتون 😚😚

ممنون از پاسخگویی راستش من خواننده خاموشم هر وقت اومدم عضو شم  گروه گیری نبود دیگه تصمیم گرفتم ...

الان اگه میخوای عضو باشی باید به استارتر بگی احتمالا عضو بگیره

من پارسال ۸۵هزارتومن گرفتم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مهدیه سایزای جدیدتو داری ببینم ؟ 

هنوز نگرفتم عزیزم اقا توام گرفتی منا تگ کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مهدیه روم به دیوار سایز الانت اسکرین نگرفتم کدوم صفحه بود

سایز الانما هنوز نگرفتم🙃

اره گلم دیدمت تو تاپیک من تولیستم جا دارم اگه دوس داشتی میتونی عضو بشی❤❤💜💜❤❤

من دیگه چیزی نگفتم چون توضیح دادن اول گروهها تکمیل بشه عضو.نمیگیریم منم دیر رسیدم  گفتم با بچها پیش میرم تا گروه بندی بعدی انشالله 

اگه مشکلی نداره باعث افتخارم کنار شما باشم ممنون 🙏🙏

سمانه جون شما چن وقت تثبیتی؟چن کیلو ،

سلام عزیزم نزدیک چهارماه میشه  ولی من کمتر از کالری تثبیت میخورم که وزنم کمترشه 

56 بودم ولی دیروز که وزن کردم شدم 55

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
عزیزم شما برای بارداری تون زیاد وزنتون نرفته بالا،به چه صورت کالری دریافت میکردین؟

چرا دیگه ۱۴کیلو اضافه کردم هر روز برنج میخوردم وکباب🙉

هر روز مغزیجات اندازه ۵نفر‌هی میگفتن بخور بخور 

اهاااا ممنون عزیز دلم اتفاقا روغن نارگیلم دارم گلابم دارم از امروز شروع میکنم فقط هفته ای چند دفعه ب ...

دو سه بار در هفته کافیه