2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835241 بازدید | 290067 پست
سلام من گزارش دادم.فقط نمیدونم چرا وقتی تگتون میکنم بعدازارسال نظرآبی نمیشه

خب فعلن واسه گزارش دادن یکی از پست های خودمو ریپ بزن ک تو اعلاناتم بیاد

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

عزیزم خوبه ولی وعده سحریت باید مثل ناهار باشه افطارت مثل صبحانه شامم مثل همیشه باید سبک ترین وعده با ...

باشه عزیزم همین یبار بود خوردم.راسی سیپده جون سوپ هم گذاشتم یه ملاقه سوپ میخورم ماکارونی هم کمتر میخورم.

می‌خوام خودم بامیه درست کنم میشه ۱دونه بخورم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دختر رعایت کن اگه از وزنت راضی نیستی سهل انگاری نکن

مائده جون کولاک کردی چه خوب کم میکنی ماشاالله. بزنم به تخته😅من چشام شور نیستاااا😁😁

ورزش زیاد میکنی ؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خیییلی عالیه 800 گرم کاهش داشتی صبا جان.افرررررین👏👏👏👏👏.

فدات شم 😍😘

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
سلام عزیزم من دیشب گزارش دادام ولی یکم دیرشد تواعلاناتتون نیومده مگه تگتون کردم

دیدم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش# برای سپیده جونم

ص👈نیمرو+شیر+نان،خرما(۴۰۰)

ناهار👈عدس پلو+ماست خیار(۳۵۰)

میانوعده👈فندوق+هندوانه،گوجه سبز،موز(۵۰۰)

شام👈کتلت+سالاد+روغن زیتون(۳۵۰)

مصرفی ومجاز👈۱۶۴۰

ورزش👈یک ربع تردمیل+قدرتی دمبل+۱۰۰طناب

مصرف اب👈۸لیوان

قرص مولتی 👈مصرف شد 

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
منم متابوليسمم پايينه،كم كارى تيروييد دارم.شما هم تيروييدت رو چك كن

آره عزیزم منم کم کاری تیروئید دارم قرص مصرف میکنم  سریع وزنم برمیگرده 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
عزیزم چ کاهشی😍😍😍😍😍مبارک باشه👏👏👏👏

ممنون عزیزم به لطف پیگیریهای شما  

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
@عروسترکم     گزارش#   کالری مجاز ۱۶۲۰  کالری مصرفی۱۵۶۵ حالا بازم پرش میکن ...

قبول باشه عزیزم..مقدار برنج رو کمتر کن

لار 

شهرقدیم یاجدید

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

سلام سپیده جون من صبح وزنمو گفتم گلی ایشالا واکسن جوجتم سبک باشه فردا😘                       

اسم sargole

وزن شروع ۷۹/۷۰۰

وزن فعلی۷۶/۷۰۰

وزن هدف ۵۸

@sepiiiiiideh  

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
@عروسترکم     سلام گلم  وزن هفته پیش از 109 وزن این هفته 108 اگه منم وزنم رو به ...

کاهشت مبارک عزیزم عااااالیه🤩🤩🤩🤩👏👏👏👏👏👏👏👏بهت تبریک میگم

ن عزیزم طبیعی هفته ای یک کیلو باید کم بشید

ولی بعضی ها متابولیسم بدنشون بالاست

افزایش_متابولیسم#   اینو حتما بخون

ولی کاهشت عالیه✅

😄چطور مگه عزیزم ؟؟ آشنا در اومدیم؟؟؟ شما لاری هستی؟؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم