2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی؟اره دیگه بچس😄😍 راستی جنسیتشون چیه؟

سلام عزیزم.شک دارم تکون بچه باشه.انقد منتظرم تکون بخورن میترسم توهم باشه.تو ان تی گفت دخترن.ی بار دیگه سونو رفتم گفت احتمالا یکیش پسره حالا باز برم انومالی مشخص میشه

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
سلام عزیزم.شک دارم تکون بچه باشه.انقد منتظرم تکون بخورن میترسم توهم باشه.تو ان تی گفت دخترن.ی بار دی ...

ای جانم عزیزم ایشالا که سالم و سلامت باشن یه دختر یه پسر😍

من که هنوز هیچی نشده هی دلم میخواد شکمم بزرگ شه🙈

💖
ای جانم عزیزم ایشالا که سالم و سلامت باشن یه دختر یه پسر😍 من که هنوز هیچی نشده هی دلم میخواد شکمم ...

اره خودمم دوسدارم یکیش پسر باشه که دیگه راحت باشم.خخخخ شکمت در میاردغصه نخور بزار بزار ۴ماهت بشه

مگه دوقلو هم طبیعی باید زایمان کنی؟🤤🤤😲😲من که یکدرصدم فکر نمیکنم البته شرایط من فرق داره حتماسزار ...

اره دکتره گفت بچه ها جفتشون بچرخن طبیعی.من بابلم اینجا سزارین خیلی سخت مبگیرن.تو هم دوقلو داری