یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی شما تابحال تو خانواده ی خودتون پیش نیومده مثلا بابات بهت ۲۰ تومن بده به خواهرت ۳۰ تومن همش نمیشه بین بچه ها ترازو گذاشت بخدا ، البته بگما خانواده ی شوهرم خودشون برا ۳ تا از پسراشون بهترین عروسیو گرفتن واسه شوهر من هیچیییی یعنی یه قرون هم ندادن ،معلوم نیست فازشون چیه فقط خود ادم اذیت میشه اینطوری
عزیزم پدر شوهر منم اینطوریه 3 تا پسر داره بین شوهر من که بزرگس با دومی خیلی فرق میزاره ولی فعلا بیشتر از لحاظ محبت وعلایق شون حالا شاید بعدها که برادرش زن بگیره از لحاظ مالی هم این طوری بشه
اي بابا. ما هم اين داستانو داريم. تاپيك أوامر دوست داشتي بخون. خانواده شوهر منم خيلي فرق ميذارن بين پسراشون چون شوهر من مظلومه هيچي بهشون نميگه هيچ كاري براش نميكنن أما به اون يكي پسرشون خيلي ميرسن. به شوهر من كه ميرسن همش ناله ميكنن كه نداريم بعد ميان جلو من ميگن واسه جاريم ماشين خريدن.😏
حالا مادرشوهر من اینطوریه.انقد بین پسراش فرق میذاره ک حد نداره.حالا جالبه شوهر نن معترض نیست و فقط من دارم حرص میخورم و کاری از هم دستم برنمیاد اخه برادرشوهرم داد و قال میکنه یا فوری گله میکنه به کوچکترین برخورد نامناسب،،برا همین مادرشوهرم خیلی هوای اون و خانومش رو داره ک مبادا چیزی بگن ولی چون منو شوهرم اعتراضی نمیکنیم اصلا مارو محل نمیذارن و خیلی فرق میذارن!