پیاز و با تکه های مرغ تفت بده . بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کن . بعد هویج نگینی و قارچ ورقه ای تفت بده همراهشون بعد اگه اب مرغ داری اضافه کن . بعد از اون شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کن و یکم خامه و تموم .
من پیاز و با کره تفت میدم بعدمرغ ونیریزمو تفت میدم قاارچومیریزم(قارچو حدا با کمی ابلیمو تفت میدمکه هم آبش کرفته بشه هم ابلیمو باعث میشه سیاه نشه )هویح نگینی میریزم و جو پرک و بلغور جو اب میریزم تا حا بیفته بعد مرغ پخته رودر میارم ریش ریش میکنم دوباره اضافه میکنم نیم ساعت اخر شیر و با ارد مخلوط میکنم اضافه میکنم و مرتب هم میزنم تا جوش بیاد دیگه زیرشوکم میکنم و درشو نیمه میذارم ده دیقه اهر جعفری و کشنیز خورد شده اضافه میکنم در اخر هم خامه همین