2777
2789

سلام من عاشق سوپ خامه و قارچ یاهمون سوپ شیرم اما بلد نیستم راهنماییم میکمید چجوری درست کنم خیلی خوشمزه شه

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

من سوپ آماده رو میریزم به جای آب توش شیر پرچرب و آب مرغ میریزم

بعدش بازم بهش جو پرک و هویج رنده شده و مرغ ریش ریش اضافه میکنم

ده دقیقه قبل از خوردنشم جعفری و یه تیکه کره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز و با تکه های مرغ تفت بده . بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کن . بعد هویج نگینی و قارچ ورقه ای تفت بده همراهشون بعد اگه اب مرغ داری اضافه کن . بعد از اون شیری که به دمای محیط رسیده اضافه کن و یکم خامه و تموم .

من پیاز و با کره تفت میدم بعدمرغ و‌نیریزم‌و تفت میدم قاارچ‌و‌میریزم(قارچ‌و حدا با کمی ابلیمو تفت میدم‌که هم آبش کرفته بشه هم ابلیمو باعث میشه سیاه نشه )هویح نگینی میریزم و جو پرک و بلغور جو اب میریزم  تا حا بیفته بعد مرغ پخته رو‌در میارم ریش ریش میکنم دوباره اضافه میکنم نیم ساعت اخر شیر و با ارد مخلوط میکنم اضافه میکنم و مرتب هم میزنم تا جوش بیاد دیگه زیرشو‌کم میکنم و درشو نیمه میذارم ده دیقه اهر جعفری و کشنیز خورد شده اضافه میکنم در اخر هم خامه همین

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من پیاز و با کره تفت میدم بعدمرغ و‌نیریزم‌و تفت میدم قاارچ‌و‌میریزم(قارچ‌و حدا با کمی ابلیمو تفت مید ...

نمک و فلفل هم بسته به ذائقه خودتون اضافه کن موقع سرو هم لیمو ترش تازه بریز اگه دوست دارین

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792