خانوما من از مجردیم عادت داشتم تا ده یازده میخابیدم الان باوجود یه بچه همچنان این عادتمو دارم صبح با صدای توپ هم بیدارنمیشم شوهرم چند بار همون اوایل ازم خیلی گلایه کرد چرا بیدار نمیشی صبونه اماده کنی بخورم برم سرکار دید فایزه نداره😰بیچاره الان خودش پامیشه کیکی چیزی میخوره بدون چایی میره سرکار دلم براش میسوزه چون دورواطرافیانم ومیبینه همه صبح زود پامیشن یجوری میشه اما چکارکنم عادتمو نمیتونم ترک کنم
از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط چون شاغلم صبح که پا میشم نون از فریزر درمیارم میزار رو میز اونم نکنم خودش میزاره تو ماکروفر
بچه که نیست
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
برای منم سخت بود. ولی الان که بچه ها میرن مدرسه مجبورم بیدار بشم. البته شبها زود میخوابم.نهایتا ۱۰ونیم دیگه خوابم . صبح ۵و نیم بیدار میشم یک قهوه میزنم بر بدن و یک صبحانه توپ درست میکنم