2777
2789
عنوان

چیکارنم با. شوهر.وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 6625 بازدید | 26 پست
عزیزم یکم صبر میکردی اخلاق شوهرتو بهتر بشناسی و وابستگیاشو کمتر میکردی بعد بچه دار میشدی.اینجوری با ...

خب الان دیگه باردارم فکر کردم با اومدن بچه مستقل میشه

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان

اول خرج خودتو ببر بالابه مرور زمان.. بعدش بچه بدنيا مياد خرج اونم هست.... بعدش الان حامله تازه عروس وقتش نيست به طلاق فكر كني... اگه يكم سياست داشتي كلا زندگيتو درست مي كردي بعد بچه دار ميشدي عزيزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من شاید از دستو دل بازیشه ....من نمیدونم شوهر شما چطوره ولی شوهر منم دقیقا همینجوریه ولی برعکس ...

برا خانواده ی من اینجوری نیست 

خب الان دیگه باردارم فکر کردم با اومدن بچه مستقل میشه

اگه باهاش خرف زدي و ناراحتيتو گفتي و بهت درطول زمان خق نداده

اصولا سخت عوض بشه

شما هم ك فكركردي با بجه درست ميشه ان شالله فكرت درست باشه...

برا خانواده ی من اینجوری نیست 

نمیدونم ولی من دقیقا شرایط شما رو دارم ولی برعکسش ...شایدم فک میکنی برا خانوادت اینجوری نیست ...شاید ی جایی خیلی خوب ب دردشون بخوره اگه بدونه ندارن خیلی ادما اینجورین  ...مثلا من خانواده شوهرم دورن ازش ...ولی بجا اینکه مثلا هر چی درست میکنیم بفرسته پایین یا این کارا مثلا ی روز برادرش چیزی نیاز داره یا شهریه میخواد کمکش میکنه ...منم اخلاقشو میدونم کارش ندارم ...و همیهش امتحان کردم وقتی این کارا بکنیم از ی جا دیگه خدا بهمون بر میگردونه

من که بدتراز توام

ماهم طبقه بالا هستیم پایینم خواهرشوهرم که مجرده و ۳۰ سالشه زندگی میکنه

همه جا با ماست😐فقط ماه عسل دوتایی رفتیم

یه کافیشاپ در نبودش منو شوهرم رفتیم بعدش که فهمید با دعوا گفت چرا منو نبردین

واسه منم مث تو خرج میکنه ب من نمیگه

فک کن واسه من به زور هزارتا منت خرج میکنه اونوقت اتفاقی پیاماش رو به اون خواهرش که متاهله و دوتا بچه داره دیدم فهمیدم واسه اون  ش ا ر ژ  میفرسته و واسه بچه هاش خرید میکنه درصورتی که اونا اصلا اینکارارو نمیکنن

حتی مسافرتم میرن سوغات چیزی نمیارن ولی شوهر من باید گرونترین چیزارو برا دوتا بچش و خواهرش و شوهرش بخره

حتی همون مسافرتم برام یچی بخره تا چند وقت میخواد منتش بذاره و همش تکرارش میکنه

۸میلیونم نیاز داشتن رفته داده بهشون نمیخوادم پس بگیره.میگه خواهرمه نمیتونم پس بگیرم😑

واسه اون مجردیه گوشی خرید درصورتی هنوز گوشیش سالم بود فقط ازش خسته شده بود

اما من گوشیم سوخت میخواستم یکی دیگه بخرم پول نداد بهم منم از پولی که تو مجردی پس انداز داشتم واسه خودم خریدم.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من که بدتراز توام ماهم طبقه بالا هستیم پایینم خواهرشوهرم که مجرده و ۳۰ سالشه زندگی میکنه همه جا با ...

اه واقعا بعضی مردا آدمو از ازدواج پشیمون میکنن

اه واقعا بعضی مردا آدمو از ازدواج پشیمون میکنن

اره روزی هزار بار میگم عجب غلطی کردم😣

خدا خودش فقط کمکمون کنه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

به مرور مخصوصا با اومدن بچه که خرجش بیشتره احتمالا بهتر میشه

اما اگه برات امکانش هست در اولین فرصت خونه ات رو عوض کن

و یکی از راه هاش اینه که بدونی همسرت به چه چیزایی علاقه داره سعی کنی اونا رو تو خونه فراهم کنی که دلش بخواد بیشتر پیش تو و تو خونه باشه

شوهر خاله همسرم یه بار یه حرف جالبی به من زد، گفت خانوم من کاری کرده که من با 60 سال سن و در معرض بازنشستگی، هنوزم اینجورم که از وقتی میرم سرکار منتظرم ساعت 4،5 عصر بشه که برم خونه پیش خانومم

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
به مرور مخصوصا با اومدن بچه که خرجش بیشتره احتمالا بهتر میشه اما اگه برات امکانش هست در اولین فرصت ...

چه خوووب خوش به حال همسرش

توی ۱۴ مااااه نامزدی پس چیکار میکردی که نفهمیدی شدت وابستگیشو؟ تا رفتی تو خونشم که حامله شدی😶

ادم میگه شاید درست بشه من ۴ سال عقد بودم گفتم بدم خونه خودم درست میشه ولی متاسفانه سر همین موردها ۶ماه بیشتر دووم نیاوردیم طلاق گرفتیم