2777
2789
عنوان

کیا اصلا با هیچ پسر یا مردی نیستن اذیت نمیشین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 49 پست

من نه دوست پسر دارم نه با مردی هستم خیلی هم راضیم و دوست ندارم تنهایی هامو با کسی قسمت کنم و برم دنبال این کارا

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
سخته هااا نه؟

من اصلا حس نمیکنم نیاز دارم بهش

یعنی تا حالا نشده دلم بخواد با  مردی دوست باشم

شاید به خاطر اینه که رابطه های خیلی صمیمی با خونوادم و اطرافیانم دارم جای خالی چیزی رو حس نمیکنم

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بشدت تنهام و هیچ مردی تو زندگیم نیس نه اینکه نخوام ها . نمیدونم چرا میان و بعد دوروز دقیقا دوروز میرن . اولش با عشق آتشین میان و بعد دو روز غیبشون میزنه . من هم بخاطر این ضربه های روحی سعی میکنم تنهایی تحمیلی رو تحمل کنم . خیلی فشار روحی دارم ولی چکار میشه کرد 

هیچ  

خودت بهترمیدونی باچه مردی میتونی زندگی کنی منظورم از نظر شخصیته اگه طرفتو پیدا کردی حتما ازدواج کن بهتر از تنهاییه تنهایی خوبه ولی برای یه زمان محدودی نه برای تمام عمر تنهایی ادمو سرگردون میکنه

مجردی با هیچکس نبودم و واقعا این سبکو دوست داشتم وقتی میدیدم بقیه چقد درگیر دوس پسر ورابطه و این چیزا هستن و من نیستم احساس خوبی بهم میداد همیشه هم این شعرو میخوندم نه بسته ام به کس دل نه بسته کس به من دل چو تخته پاره بر موج رها رها رها من😁کلا تو این وادیها نبودم 

برگردم به اون دوران بازم همین شیوه زندگی میکنم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب هر کس اعتقادی داره خیلیا حتی به گناه بودن رابطه خارج از چارچوب ازدواج اعتقاد دارن 

اما چرا فکر میکنی هر روز یک مانتو؟؟؟

شوهر من به مادرش گفته بود منو میخواد یکی از دلایلشم این بود که هر روز یک مدل تن نمیکنه معلومه از این زنا نیست مدام تو پاساژا دور بزنه و خرید کنه

خسیس نیست اصلا اما از زنایی که مدام الکی خرید میرن بدش میاد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

جالب تر این که یک دختر تو فامیل دارن خدای تیپ هر روز یک لباس یک تیپ مادرش گفته بود بریم برای فلانی خواستگاری گفته بود نه اصلا این هرچی در میاره خرج تیپش میکنه نمیره 4 تا کلاس یا پولشو بده دوتا کتاب بخره بخونه بدرد زندگی نمیخوره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
به نظر من ازدواج رو اولویت قرار بده دوستی ناپایدار ب هیچ دردی نمیخوره ،و ضمن اینکه تنهایی واقعا دیوا ...

مشکل اینجاست من تاچند سال بخاطر شرایط خودم نمیتونم ازدواج کنم 

پافشاری هم روی دوست پسر ندارم 

موضوع مم تنهایی

یه کاری نکن یه کاری کنم که هر کار کنی نتونی کاری کنی