2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاغا من عاشق ماکارونی هستم  ولی از وقتی باشگاه میرم حذفش کردم...هرسم میگیره ازتتااا.میکشمتتتااا    

میخام ومیتونم..😊😀حقم رواز این دنیا میسونم😬😠💪💪يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️

چه چرب و چیلی...ایشالله تا صب عذاب وژدان بگیری بعدش ک آخ چاق نشمممم وای چرا خوردم😅...

دلم خاست خببببب😭

...برا شام مرغ ترش تو کره درست کردم خوشمزه و عالی اما رژیمممممممممم....الان داره نگام میکنهه😭😭😭

شما هم مثل همسر من از معدود افرادی هستین که ماکارونی دوست ندارن.... خیلی وقته نپختم چون همسرم دوست ...

هر وقت جایی مهمون بودم مجبور شدم به خاطر احترام به میزبان بخورم بعدش دل درد گرفتم کلا انگار غذای سنگینیه

چرا ماکارانی های شما ملاتش کمه

ما پر ملات میخوریم😋😋😋

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰