2777
2789
میدم یکی دو تا گاز کوچیک میزنه یا نمیخوره هم بد غذاست هم حالا که مریض شده لب ب۶ غذا نمیزنه

طبیعیه بچه ای که اسهال میگیره کلا چیزی نمیخوره این که همه میگن کته ماست بده و این بده و اون رو بده نمیخوره که بهش بدی خودت رو حرص نده دوره اش باید طی شه تا فردا پس فردا رو به بهتر شدن میزاره 

اره واقعا😁نمیدونم کدومو امتحان کنم واسش.فردا تک تک و امتحان میکنم چیزیش نشه بچم ایشالله

آفرین اینو ک گفتم انجام بده میدونم اسهال خیلی بده دلم کبابه واس بچت ی هفته خیلیه... این خیلی خوبه اول اینو بدش اگ خوب نشد برو سراغ گزینه های بعدی

رفتارها با آدم ها صحبت میکنند... دنبال کلمات نباشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۵ روزه مصرف میکنه خوب نشد هیچ امروز بدترم صد

من کنارش

دمی گوجه دادم سوپ دادم اب هویچ انگور وگلابی...ایناروهم بده..

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

اگه آویشن داری بهش بده یا با ماست قاطی کن . یا مثل چای دم کن فوری قطع میکنه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
طبیعیه بچه ای که اسهال میگیره کلا چیزی نمیخوره این که همه میگن کته ماست بده و این بده و اون رو بده ن ...

خدا از دهنت بشنوه.مرسی دوستای گلم که اومدین .

فکر میکردم مثل بقیه تاپیکایی که سوال دارم کسی نمیاد😁

واقعا😮خیلی سفته هستش که

والا من انبه نخوردم ولی همکارم اهل کرمان بودمیگف برا برادرزادش که اسهال شدید داشت اینکارو کرد و خوب شد و ب ماها هم توصیه کرد میگف اب رو اتیشه

حالا یه سرچ تو نت بکن در مورد انبه

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
من کنارش دمی گوجه دادم سوپ دادم اب هویچ انگور وگلابی...ایناروهم بده..

عزيزم گوجه خودش إسهال مياره 

هويج هم خامش إسهال مياره براي يبوست خوبه 

پختش براي إسهال 

هويچ خام و پختش خاصيتش فرق داره 

كلا اشتباه همه چيزو دادي 

عزيزم گوجه خودش إسهال مياره  هويج هم خامش إسهال مياره براي يبوست خوبه  پختش براي إس ...

وایییییی قاطی کردم الان توگرو یکی از نی نیاش یبس شده بود اینارو بهش گفتم ..من معذرت میخوام

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
😂😂 هي پستتو ميخونم ميبينم هيچ كدومش براي إسهال خوب نيست  پس بگو كلا اشتباه اومدي 😁😁

شرمنده    

خدا از دهنت بشنوه.مرسی دوستای گلم که اومدین . فکر میکردم مثل بقیه تاپیکایی که سوال دارم کسی نمیاد😁

طب سنت میگه چند تا اسفند بنداز تو اب جوش لعاب بده از صافی رد کن با عسل مخلوط کن بده بخوره

دم کرده ی پونه یا نعنا،لعاب برنج و او ار اس که از همشون کارساز تره پشت سر هم بهش بده ان شاالله زودی خوب میشه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟