2777
2789
منم شش ماهه اقدامم واسه دومی نشد 

بچه اول چند سالشه؟ 

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
پسرم دو سال و چهارماهه بود ک باردار شدم, تا دومی بدنیا بیاد پسرم دقیقا سه ساله میشه

سخت نیست؟

من همش فکر و خیال میکنم اگه حامله بشم و حالم بد باشه با یه بچه کوچیک چکار کنم؟

لااقل برای اولی خودم تنها بودم هروثت میخواستم میخوابیدم و بیدار میشدم

خدایا شکرت که هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیم اولی و دومی فقط یه پری شدم اونم بعد یه سال و سه ماه 

همونم گرفت 

پسرام دو سال فاصله دارن 

خخخ جفتشون بچه ی بهمن هستن و تولداشون شونزده روز اختلاف داره 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
واقعا دو سال تفاوت خوبه بعدش اقدام کنیم؟

من چهارسال فرقشون هست خیلی خوبه. بچه خواهرم دوسالشه همش باید مراقب باشیم نی نی م رو که یه ماهش هست کاری نکنه اصلا متوجه نمیشه. همش میگم اینا که شیر به شیر دارن چکار میکنن خیلی سخته

شهدا شرمنده ایم 😢
تو یه بار اقدام باردار شدم تنبلی تخمدان داشتمااااااا ولی شد

تو دیگه خیلی خدا هواتو داشته

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
سخت نیست؟ من همش فکر و خیال میکنم اگه حامله بشم و حالم بد باشه با یه بچه کوچیک چکار کنم؟ لااقل برا ...

دقیقا مثه من،توی شهرغریب زندگی میکنم،هیچکس هم کمک حالم نیست روهیچکس هم نمیشه حساب بازکرد

سخت نیست؟ من همش فکر و خیال میکنم اگه حامله بشم و حالم بد باشه با یه بچه کوچیک چکار کنم؟ لااقل برا ...

تو این شرایط آدم به نیروی لایزال الهی متصل میشه. من سر سومی دوران پرخطری داشتم. ولی الان که فکرشو میکنم خیلی هم سخت نبود