2777
2789
عنوان

پسرم تب داره

61 بازدید | 10 پست

سلام. مامانا پسرم تب داره شربت استامینوفن دادم ولی همش گریه میکنه. نه چیزی میخوره نه میخابه. شیاف دیکلوفناک پنجاه خوبه بذارم؟  یک سال و دو ماهشه

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا شیاف دیکلو پنجاه برا بچه میدن؟

میدن ولی خوب نیست اصلا.. فشار رو خیلی میاره پایین

اگه هم مجبور شدی بهش بدی باید کناراش رو بتراشی

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
کلا شیاف دیکلو پنجاه برا بچه میدن؟

اصلا نذار

فقط در تب شدید دیازپام میدن ک هم تب بیاد پایین هم بچه تشنج نکنه.صب شنبه شبکه سلامت دکتر فوق تخصص نوزادان اینو گفت

هر ۴ساعت دو برابر وزن قطره استامینوفن بده،پاشویه با اب ولرم مخصوصا ناحیه بیضه

عزیزم من بچه م مثل شما حدودا یک سال و دوماهشه... همین هفته  پیش یهو بی دلیل تب کرد.

خوب بوداااا یهو دیدم داغه هیچی استامینوفن دادم تا شب پایین نیومد همشم بیقراری میکرد خیلیی... بی حال بود

دیگه تا شب تبش رفت ۳۹ سریع یه شیاف استامینوفن گذاشتم...اورد پایین

اسهالم داشت. دوروز فقط شیر خودمو خورد بی اشتهای بی اشتها شده بود.. نمیدوووونی چقدر تو این چندروز بیچاره اذیت شد .. خیلی سخت بود.. همش نق و ناله بود .. فک کنم دلپیچه دلدرد داشت ...روز سوم هم استفراغ میکرد...

بردم دکتر گفت ویرووسه

ایناروگفتم ک اگه بچه ت علائمش اینه احتمال زیاد همین ویروس نامرد رو گرفته

حواست ب تبش باشه

دوروز تب کرد بعد فقط اسهالش ادامه داشت تا امروز ک خداروشکر بهتر شد

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....