2777
2789
عنوان

درد و دل

87 بازدید | 11 پست

خانوما بیاین یکم باهم درد و دل کنیم 

الان سه ماهه تو اقدامم از نظر روحی خیلی بهم ریختم پدر شوهر مادرشوهرم ک طبقه پایین ما میشینن رفتن کربلا پدر و مادرمم فردا دارن میرن مشهد خواهرم ندارم برادرمم که مشغول کار خودشه خیلی حس تنهایی میکنم به اونصورت دوستیم ندارم شوهرمم از صبح تا شب سرکاره. از وقتی اقدام کردم خیلی ب دخترم فکر میکنم که پارسال تو پنج ماه سقط شد همش احساس میکنم اونم تنهاس اون دنیا 😔😔😔 تازه ام پریود شدم اما انگار قبل پریودی مم بی حوصلگی و بداخلاقی اون موقع رو دارم 😔😔😭😭😭😭

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا برو گلدوزی بخر بدوز.یه نقاشیه باید ببافی بعد میتونی قاب کنی

دانشجوام مثلا ولی هر وقت میشینم درس بخونم فکرم میره ب اون بچم ک زیره خاکه انگار برگشتم ب دوران بعد از سقطم 😔😔

دانشجوام مثلا ولی هر وقت میشینم درس بخونم فکرم میره ب اون بچم ک زیره خاکه انگار برگشتم ب دوران بعد ا ...

منم بچه اولم سقط شد میفهمم چی میکشی ولی هیچ میدونی تو یه امتیاز داری که اون دنیا همین فرشته کوچولوت شفاعتتو به خدا میکنه

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 

منم رفتم باشگاه روحیه ام سرجاش اومد بعد چهارپنج ماه از سقطم دوباره حامله شدم ولی سه ماه استراحت مطلق دیوانه شدم

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
منم رفتم باشگاه روحیه ام سرجاش اومد بعد چهارپنج ماه از سقطم دوباره حامله شدم ولی سه ماه استراحت مطلق ...

شمام ترس اینو داشتی که دوباره حامله شدی سقط کنی؟ 

شمام ترس اینو داشتی که دوباره حامله شدی سقط کنی؟ 

آره ولی باید ارام بود از یه طرفی خوشحال بودم که دوباره حامله شدم