mamijooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 285 عنوان خدا منو نميبينه 137 بازدید | 9 پست امروز بي بي چك زدم يه هاله اي خيلي كمرنگ افتاد ولي در كنال ناباوري بعداز ظهر پريود شدم اينقد حالم خرابه ميخوام بميرم ديگه چشام از گريه پف كرده خدايا شكرت بزرگيتو شكر 1397/08/01 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترن_۷۵ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8786 خدا برهمه چیز بیناست اینقدر زود ناامید نشوقوی باش❤ یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
mamijooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 285 خدا برهمه چیز بیناست اینقدر زود ناامید نشو قوی باش❤ كم اوردم خيلي كم جاري شكم دومشو حامله س من اينجوري خدايا شكرت بزرگيتو شكر
manobabam عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 731 والله سمیع البصیر 😍و خداوند شنوای بیناست غم اگر ترکم کند تنهای تنها میشوم
mamijooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 285 والله سمیع البصیر 😍 و خداوند شنوای بیناست اره خدا شنواس خدا بيناس ولي منو نميبينيه نميخواد ببينه نميخواااد خدايا شكرت بزرگيتو شكر
manobabam عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 731 اره خدا شنواس خدا بيناس ولي منو نميبينيه نميخواد ببينه نميخواااد عجب 🤔میتونم بپرسم چند سال اقدامی ؟ غم اگر ترکم کند تنهای تنها میشوم
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 اره خدا شنواس خدا بيناس ولي منو نميبينيه نميخواد ببينه نميخواااد الان عصبى هستى عزيزم اينطور نگو بعد يهو ماه ديگه يه نى نى بهت داد شرمنده خدا ميشى وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
mamijooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 285 الان عصبى هستى عزيزم اينطور نگو بعد يهو ماه ديگه يه نى نى بهت داد شرمنده خدا ميشى خسته ام خيلي خدايا شكرت بزرگيتو شكر
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 خسته ام خيلي عزيز دلم دركت ميكنم ولى صبور باش خواهرم خداى تو هم بزرگه فقط بهش توكل كن نذار شيطان پيروز بشه به خدا اعتماد كن عزيزم وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖