2777
2789
عنوان

بعد از ۴۰ روز قهر و دوری

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو چند بار رفتی اونم فهمیده که میری و هروقت اون خواست برمی‌گردی اصلا حرفاش برات مهم نباشه اگه واقعا میخوای باهاش زندگی کنی تو باید تصمیم خودتو بگیری چون زندگی با این جور مردا خیلی سخته منم شرایط تورو دارم

به خودت ایمان داشته باش تو قویترین شخص زندگی خودت هستی

یعنی تو این ۴۰ روز اصلا سراغی ازت نگرفت؟ 

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

استارتر ببخشیدا ولی خیلی آدم غیر قابل تحملیه

بهتره که ادبش کنی و‌ فعلا برنگردی

نه با دعوا

بهش بگو چرا بیرونم کردی ؟ چرا گفتی نمیخوامت

حالا چی شد؟ مگه من بازیچه ام

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
بچه ندارم نمیخواهم جدا بشم ولی این شرایط زندگی رو هم نمی‌خوام فکر میکنم نباید دیگه جواب تلفنش رو ب ...

اره یکم بی محلی کن 

خودتم نمیدونی چی میخوای اگه نمی‌خوای جدا شب پس چرا جواب نمی‌دی برو خونه ،من نمیتونم یکطرفه قضاوت کنم چون می‌دونم تقصیر خودت هم هست 

عزیزم کسی بجز خودت نمیتونه کمکت کنه به مشاور زنگ بزن رایگانه ۱۴۸۰ راهنماییت می‌کنه اینجا دنبال جواب نگرد