2777
2789

نه خوبه

من دخترم‌ سی هفته ۱۴۰۰ بود تولد ۳۰۵۰

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته آخر ۳۱ وزن نی نیم ۱۷۵۰ بود دکتر گفت کمه

آخر هفته ۳۵ شده بود ۲۸۱۰ خداروشکر

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
پسر من 2900 بود به دنیا اومد3950شد

عزیزم کار خاصی میکردی که اینقد وزن گرفته بود نی نیت؟ تغذیه ت چی بود؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
پس واسه منم خیلی کمه ناراحتشم.من هفته ۳۱ ۱ کیلو و نیم بود. شکمم کوچیکه

من شکمم هم بزرگه اما دکتر سونو خودش گفت خیلی هم خوبه ولی وقتی میبینم بعضی از خانوما وزنای نی نی رو اعلام میکنن که بالای دوکیلوهه خیلی استرس میزنم

عزیزم کار خاصی میکردی که اینقد وزن گرفته بود نی نیت؟ تغذیه ت چی بود؟

نه ما ارثی بود ولی من دوست نداشتم بالا باشه چون نتونستم طبیعی زایمان کنم 

مادر شدن زیباترین هدیه خداست..