2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

727 بازدید | 41 پست

سلام دوستان خوبين شوهرم ديروز با يه عالمه لباس جديد اومد خونه بهش گفتم از كجا بود گفت خواهرم برام خريد درحالي كه امروز فيش خريدشو ديدم ٣مليون و خورده اي خريد كرده بود به اسم خودشم هست،بعد به دروغ ميگه خواهرم خريد اونوقت من ميگم لباس ندارم ميگه حالا ندارم پول:(..خيلي ناراحتم بنظرتون چجوري به روش بيارم كه عصباني نشه.چون هميشه خدا طلبكاره و كاراشو درست ميدونه الان خيلي عصبانيم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ادمایی پیدا میشن😲😲بزاز ناراحت بشه یکمم اونور تر.

گرگ باش!!!  هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار والا    همه رو شستم گذاشتم کنار 🥀🥀  

رک بگو از حساب خودت خریدی به من که میرسه پول نداری؟

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری