2777
2789
عنوان

يه سوال بليط هواپيمااااا

91 بازدید | 16 پست

سلام خانما من و دوستم ميخوايم بريم كيش ولي از دوتا دفتر هواپيمايي بليط گرفتيم 

ساعت رفت و برگشتمون دقيقا يكيه ولي براي من نوشته كاسپين براي دوستم نوشته كيش اير هواپيمامون فرق داره؟؟؟

اره

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

بيخيال يكساعته اونجا همو ميبينين برگشتو باهم بياين

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

آره ديگه فرق داره پروازتون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

يعني چي

منظورش اينه دوستت دختره يا پسر😂😂