2777
2789

باسلام دوستان با کسب تجربه چندتا چیزو میخواستم بهتون بگم خانمهایی که باردار هستید یا قصد بارداری دارید این دوران خیلی باید مراقب سلامتی خودتون وجنین داخل شکمتون باشید یه جریانی من توضیح بدم براتون نزدیک دوسال وخورده ای پیش من وجاریم باهم حامله شدیم من خیلی محتاط بودم ولی جاریم نه هرروز این رستوران واون رستوران مرتب فست وفود .....خلاصه بی احتیاطی از همه چی از رابطه   زناشویی خیلی داشتند ومهم این بود احتیاط نمیکردن از پشت به جلو از جلو به پشت خلاصه هرچی فکر کنید انگار وحشی بودن😄خلاصه بگم براتون یه کم احتیاط نداشتن ودرضمن یه مسئله  دیگهاین بود که بی توجهی میکردند  یه گربه اومده توی حیاطشون وعادت کرده بود بهشون هرچی میگفتیم بزنید بیرونش کنید کاری نمیتونستند بکنن میگفتیم بکشینش میگفت گناه داره عزیزان دل براتون بگم گربه گاهی بدون این که متوجه بشن توی خونشون گاهگاهیم میومد خلاصه ما نمیدونم ولی احتمال دادیم حتی به ظرفهای تو اشپز خونه لیس زده واینا نمیدونستند وتوی همون غذا خوردن خلاصه دکترا گفتند احتمال این بارداری که به مشگل خورده همینه یه میکروب از یه جایی وارد بدن این خانم شده وبه جنین منتقل شده دوستان بگم براتون هستید چی شد بقیه ش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه بگم براتون همه نوع سونو رفتن گفتن بچه سالمه ونزدیکهای ماه اخر یه دفعه حالش بد میشه میبرنش بیمارستان دکتر توماه هشتم زایمانش میکنه وبچه به دنیا میاد میدونید چی شد بچه 

اره بگو

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خانم لطفا نظرات غیر حرفه ای رو نشر ندید

گربه هیچ بیماری مشترکی با انسان نداره ( ازلحاظ علمی؛ از نظر خرافه خیلی حرفای غلط میزنن)

شما چطور میتونین به دیگران بگین یه حیوون رو بکشن؟؟؟؟؟؟؟؟ گناه داره مگه شما خدایی که برای جون یه حیوون تصمیم میگیری؟

عزيزم ممكنه اون ميكروب از هر چيزى باشه حتى از غذا... آلودگى هوا ... اين همه ملت گربه دارن خارج از ايران بيشتر زناى خارجى دليل نميشه البته بايد مواظب بود چون اون كربه واكسن نميشده... يه سرال منظورت از كشتن گربه بود؟😳

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...

بگو دیگه ترسوندیمون😟

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)